– ÖSTERÅKERS GOLF GREENFEE –

Klicka här för att se aktuell banstatus

Greenfee 2017

Västerled 18 hål - banan stängd för säsongen
Hagby 6 hål (3 hål är stängda för ombyggnation) – banan stängd för säsongen
Österled - banan är stängd för ombyggnation

Västerled 18-hål

Vardag
Senior: 550:-
Junior: 275:-

Helg
Senior: 700:-
Junior: 350:-

Hagby 6-hål

100kr Gäst (Under ombyggnationen kan endast gäst spela med medlem)
100kr Hagbymedlem
100kr junior 13-21år
gratis för knattar 0-12år

Vid all bokning måste samtliga spelare i bollen anges med golf-id.

Ytterligare 18 hål - 50% på ordinarie greenfee.

Gäst till medlem betalar endast 400kr vardag och 500kr helg på Västerled.

TIDSBOKNING

Måndag – Söndag.
Bokning på samtliga banor mellan kl 07.00-19.00. Tider bokar du lättast via MinGolf eller ring shop på tel 08-540 851 90. För att se starttider och boka – klicka här.

Periodvis tillämpar vi differentierad greenfee, t ex tidigt eller sent på säsongen, eller sent på eftermiddagen. Aktuellt pris ser du alltid i bokningsschemat på MinGolf.

Golfbil

Gäst 400kr för 18 hål.
Medlem eller läkarintyg 300kr för 18 hål

Hcp-gränser

För spel på Västerled gäller hcp-gräns 36,0 för herrar och 36,0 för damer.
För spel på Hagby måste minst en spelare i varje boll ha 54 eller bättre i hcp, samt vara medlem i Österåkers GK eller Hagby GK. För övriga i bollen krävs ingen hcp.

Anmäl dig i receptionen innan du går ut på banan!

Alla spelare måste checka in i receptionen senast 15 minuter före bokad starttid då detta förhindrar förseningar vid första tee. Har detta inte skett förlorar spelaren sin exklusiva rätt till sin starttid.

Ej avbokade starttider
Spelare som ej infinner sig på inbokad starttid och ej avbokat denna senast 12 timmar före start, debiteras full greenfee.