– ÖSTERÅKERS GOLF GREENFEE –

Klicka här för att se aktuell banstatus

Greenfee 2017

---------------------

Västerled 18 hål
Hagby 4 hål (5 hål är stängda för ombyggnation)
Österled – banan är stängd för ombyggnation

---------------------

Västerled 18-hål

Vardag
Senior: 550:-
Junior: 275:-

Helg
Senior: 700:-
Junior: 350:-

Hagby 4-hål

Hagbymedlem spelar fritt alla dagar
Gäst 100kr (dagsgreenfee) OBS! Under ombyggnationen kan endast gäst spela med medlem
Knattar 0-12år spelar gratis

Vid all bokning måste samtliga spelare i bollen anges med golf-id.

Ytterligare 18 hål - 50% på ordinarie greenfee.

Gäst till medlem betalar endast 400kr vardag och 500kr helg på Västerled.

TIDSBOKNING

Måndag – Söndag.
Bokning på Västerled mellan kl 07.00-19.00. Tider bokar du lättast via MinGolf eller ring shop på tel 08-540 851 65. För att se starttider och boka – klicka här.
Från och med 1 juli gäller bollränna på Hagby alla dagar.

Periodvis tillämpar vi differentierad greenfee, t ex tidigt eller sent på säsongen, eller sent på eftermiddagen.

Golfbil

Gäst 400kr för 18 hål.
Medlem eller läkarintyg 300kr för 18 hål

Hcp-gränser

För spel på Västerled gäller hcp-gräns 36,0 för gäster.
För spel på Hagby måste minst en spelare i varje boll ha 54 eller bättre i hcp, samt vara medlem i Österåkers GK eller Hagby GK. För övriga i bollen krävs ingen hcp.

Anmäl dig i receptionen innan du går ut på banan!

Alla spelare måste checka in i receptionen senast 15 minuter före bokad starttid då detta förhindrar förseningar vid första tee. Har detta inte skett förlorar spelaren sin exklusiva rätt till sin starttid.

Ej avbokade starttider
Spelare som ej infinner sig på inbokad starttid och ej avbokat denna senast 12 timmar före start, debiteras full greenfee.