– ÖSTERÅKERS GOLF GREENFEE –

Klicka här för att se aktuell banstatus

Greenfee 2018

Västerled 18 hål
Österled – banan är stängd för ombyggnation

Västerled

Vardag
Senior: 550:-
Junior: 275:-

Helg
Senior: 700:-
Junior: 350:-

Ytterligare 18 hål - 50% på ordinarie greenfee.
Periodvis tillämpar vi differentierad greenfee, t ex tidigt eller sent på säsongen, eller sent på eftermiddagen.
Vid all bokning måste samtliga spelare i bollen anges med golf-id.

Gäst till medlem betalar endast 400kr vardag och 500kr helg.

TIDSBOKNING
Måndag – Söndag.
Bokning på Västerled mellan kl 07.00-19.00. Tider bokar du lättast via MinGolf eller ring shop på tel 08-540 851 65. För att se starttider och boka – klicka här.

Golfbil

Gäst 400kr för 18 hål.
Medlem eller läkarintyg 300kr för 18 hål

Hcp-gränser

För spel på Västerled gäller hcp-gräns 36,0 för gäster.

Anmäl dig i receptionen innan du går ut på banan!

Alla spelare måste checka in i receptionen senast 15 minuter före bokad starttid då detta förhindrar förseningar vid första tee. Har detta inte skett förlorar spelaren sin exklusiva rätt till sin starttid.

Ej avbokade starttider
Spelare som ej infinner sig på inbokad starttid och ej avbokat denna senast 12 timmar före start, debiteras full greenfee.