Damkommittén 2017

Damkommittén erbjuder en mötesplats där alla damer kan känna sig välkomna. För att träna, tävla och sällskapsspela. Vare sig man är nybörjare eller rutinerad spelare. Det är så vi tillsammans skapar gemenskap och trivsel på Österåkers GK.

Extra viktiga värdeord för Damkommittén är engagemang och glädje.

Välkommen till Damkommittéens uppstartsmingel

Vi börjar säsongen traditionsenligt med mingel i shopen och träning på driving rangen onsdagen den 3 maj kl. 18.00 - 20.30.

18:00-19:30 Drop in! Fyll på med energi med snittar och dryck, kolla damernas spelschema för säsongen, upptäck shopens utbud - här finns gott om snygga kläder som passar i alla sammanhang, inte bara på golfbanan.

19.30 – 20:15 står Maria Bertilsköld redo på driving rangen för att hjälpa oss få igång svingen. Dags att träna!

Shopen är öppen till 20:30, kom förbi om du inte hann testa de där kläderna du kikade på tidigare.

Vi ser fram emot att träffa många av klubbens damer på mingelkvällen - ingen anmälan behövs.

Hoppas att vi ses!

Här finns spelschema för 2017 - anmäler dig gör du via GIT

Annette, Lisa och Mari

Gilla oss på Facebook och häng med i nyhetsflödet! Det är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer under säsongen. Vi publicerar även information här på webbplatsen och håller kontakt med alla damer via nyhetsutskick, tex för att berätta om kommande tävlingar eller andra event. Har du frågor kan du kontakta oss på vår Facebook-sida, messa eller ringa, våra kontaktuppgifter finns under Klubbverksamhet/Dam/Vi i damkommittén.