Damkommitténs kalender 2018

TÄVLINGAR:

Lördag 5 maj - 18 hål på Västerled - 2-mannalag bästboll (både anmälda och lottade lag)
Onsdag 9 maj - 9 hål på Västerled – Scramble special 4-mannalag
Onsdag 16 maj - 9 hål på Västerled – Individuell Poängbogey
Onsdag 30 maj  - 9 hål på Västerled – Scramble 4-mannalag
Onsdag 13 juni  - 18 hål på Västerled – Individuell slaggolf
Måndag 18 juni  - 18 hål kanonstart Nationell Damdag på Västerled – Bästboll 2-manna
Onsdag 15 augusti - 9 hål på Västerled – Individuell Poängbogey
Onsdag 29 augusti - 9 hål på Västerled – Scramble 4-manna
Onsdag 12 september - 9 hål på Västerled – Individuell slaggolf
Lördag 30 september - 18 hål på Västerled – Avslutningstävling, kanonstart individuell slaggolf

Anmäl dig till tävlingarna via MinGolf/Sök tävling fr o m 1/4. Anmälan stänger kl 12.00 dagen innan tävling, varefter lottning sker.

ÖVRIGA EVENEMANG:

Tisdag 10 april - Mingelkväll i shopen kl 17.30-19.00.
Onsdag den 2 maj - Uppstartsträning med Maria mellan kl 18-20
Fredag 25 maj - Yogamorgon – yoga utanför restaurangen och frukost
Måndag 25 juni – Lär dig mer om skillnader mellan klubbor – med Maria och Daniel
Måndag 17 september - Mental träning och puttning på nya greenen med Maria

Vi berättar vad som händer på webbplatsen under Klubbverksamhet/Dam, via nyhetsbrev och vår Facebooksida https://www.facebook.com/DamkommittenOsterakersGolfklubb. Gilla oss där och häng med i nyhetsflödet! Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på. På Facebook kan du också skicka meddelanden till oss.

Vill du ta kontakt med oss direkt, messa eller ring, våra kontaktuppgifter finns under Klubbverksamhet/Dam/Vi i damkommittén.