Damkommitténs kalender

Tack för säsongen 2018. Vi återkommer i början av 2019 med nästa säsongs aktivteter och tävlingar.
Nedan ser du vilka aktivteter och tävlingar vi arrangerade förra året.

TÄVLINGAR 2018:

Lördag 5 maj - 18 hål på Västerled - 2-mannalag bästboll (både anmälda och lottade lag)
Onsdag 9 maj - 9 hål på Västerled – Scramble special 4-mannalag
Onsdag 16 maj - 9 hål på Västerled – Individuell Poängbogey
Onsdag 30 maj  - 9 hål på Västerled – Scramble 4-mannalag
Onsdag 13 juni  - 18 hål på Västerled – Individuell slaggolf
Måndag 18 juni  - 18 hål kanonstart Nationell Damdag på Västerled – Bästboll 2-manna
Onsdag 15 augusti - 9 hål på Västerled – Individuell Poängbogey
Onsdag 29 augusti - 9 hål på Västerled – Scramble 4-manna
Onsdag 12 september - 9 hål på Västerled – Individuell slaggolf
Lördag 30 september - 18 hål på Västerled – Avslutningstävling, kanonstart individuell slaggolf

Anmäl dig till tävlingarna via MinGolf/Sök tävling. Anmälan stänger kl 12.00 dagen innan tävling, varefter lottning sker.

ÖVRIGA EVENEMANG 2018:

Tisdag 10 april - Mingelkväll i shopen kl 17.30-19.00.
Onsdag den 2 maj - Uppstartsträning med Maria mellan kl 18-20
Fredag 25 maj - Yogamorgon – yoga utanför restaurangen och frukost
Måndag 25 juni – Lär dig mer om skillnader mellan klubbor – med Maria och Daniel
Måndag 17 september - Mental träning och puttning på nya greenen med Maria

Vi berättar vad som händer på webbplatsen under Klubbverksamhet/Dam, via nyhetsbrev och vår Facebooksida https://www.facebook.com/DamkommittenOsterakersGolfklubb. Gilla oss där och häng med i nyhetsflödet! Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på. På Facebook kan du också skicka meddelanden till oss.

Vill du ta kontakt med oss direkt våra mejladresser finns under Klubbverksamhet/Dam/Vi i damkommittén.