Damernas Eclectic 2016

Betalning
Tävlingen går till så att du betalar 100 kr för Österled och 100 kr för Västerled om du vill vara med på bägge banorna. Det går även bra att bara välja en om man vill.

Du kan betala direkt till Siw eller Siv, i shopen eller swisha pengarna. Viktigt att du skriver ditt namn, vilken bana det gäller och datum när du betalat.

Swisha till:

  • Siw 073­- 832 99 57 (Västerled)
  • Siv 070 - ­654 08 34 (Österled)

Tävlingen startade den 16 maj och slutar 11 september. Du måste ha betalat innan du kan registrera rundan.

Hur går det till?
Tävlingen går ut på att få den bästa rundan under året. När du spelar tex Österled första gången så registrerar du rundan genom att skriva ditt namn tydligt på scorekortet, och att en markör signerar. Sen lägger du scorekortet i brevlådan i damernas omklädningrum. Du kan också fota ditt scorekort och skicka till de ansvariga:

  • ​siw.pettersson@​hotmail.com (Västerled)
  • ​sivkevin@live.se (Österled)

Nästa gång du spelar Österled så kanske du förbättrat dig på två hål, då lämnar du in scorekortet med tydligt namn och en markör skriver på - och lägger scorekortet i brevlådan. På detta vis så kan det bli en fantastisk runda i slutet.

På damavslutningen i höst så presenterar vi vinnarna på både Österled och Västerled. Det som är viktigt för att vara med är att du har betalat, att du skriver ditt namn och resultat tydligt på scorekortet så att vi kan läsa.

Frågor?
Kontakta årets Eclectic-ansvariga: Siv Kevin 070-654 08 34 eller Siw Pettersson 073-832 99 57.