Avslutning 24 sept

Steg 1

Du som varit med i Steg 1-träningen, Marias grupp, är varmt välkommen till Juniorernas avslutningsaktivitet söndagen den 24 september kl. 12.30.

Det blir 5-kamp på rangeområdet. Sista anmälningsdag är den 20 september kl. 18.00.
Efter 5-kampen bjuder vi på trevlig avslutningslunch (ca kl. 14.00) i samband med prisutdelning på Restaurang TwoSixtyFour i klubbhuset.

Föräldrar, vi behöver er hjälp! För att kunna genomföra de olika stationerna så behöver vi hjälp. Om du har möjlighet att hjälpa till vid en station under dagen så kryssa i det i anmälan.

12.15 - Samling vid rangehuset
12.30 - 5-kamp
14.00 - Prisutdelning och lunch
15.00 - Tack för idag!

Steg 2 & 3

Du som varit med i våra breddträningsgrupper steg 2 och 3, Peter och Jakobs grupper, är varmt välkommen till Juniorernas avslutningstävling, söndagen den 24 september på Västerled.

Tävlingen är en 18-håls poängbogey med kanonstart kl. 09.00, samling vid rangehuset kl. 08.30.
Anmälan görs via GIT och sista anmälningsdagen är den 21 september kl. 18.00.
Om du inte vill vara med och tävla så kan du vara med på 5-kamp med steg 1. Se program ovan.

Efter tävlingen bjuder vi på trevlig avslutningslunch i samband med prisutdelning på Restaurang TwoSixtyFour i klubbhuset.

Anmälan görs via GIT, tävlingen ligger ute från och med torsdag 12/9 kl. 09.00

1)    logga in på golf.se med golf-id och lösenord
2)    klicka på ”sök tävling”, fyll i datum och Österåkers GK och sedan ”sök”
3)    klicka på tävlingen och klicka på grön knapp ”anmälan”