Avslutning 30 sept

Välkommen på junioravslutning!

Steg 1, 7-9 år och Steg 1, 10-12 år

Vi har lagt till ett alternativ för de som nyss har tagit Grönt kort eller inte är redo att spela 18 hål, de kan nu spela 9 hål den 30 september. Läs all information nedan.

Du som varit med i någon av breddträningsgrupper Steg 1, Marias grupper, är varmt välkommen till Juniorernas avslutning, söndagen den 30 september på Österåkers Golfklubb.
Ni som har tränat med Maria på tisdagar och torsdagar, anmäl er till något av följande.
  • 5-kamp - för de som inte har Grönt kort
  • Tävling 9 hål - för de som har Grönt kort och klarar av att tävla 9 hål

5-kamp - för vem

För dig som inte har Grönt kort eller inte vill tävla.

Det blir 5-kamp på rangeområdet med olika utmaningar.
Efter 5-kampen bjuds deltagande junior på trevlig avslutningslunch (ca kl. 11.30) i samband med prisutdelning på Restaurang TwoSixtyFour i klubbhuset.

10.00 - Samling under taket vid restaurangen
10.15 - 5-kamp
11.30 - Lunch & prisutdelning
12.00 - Tack för idag!

Sista dag för anmälan är den 27 september kl. 12.00.

Tävling 9 hål - för vem

För dig som har Grönt kort och klarar av att spela en 9-hålstävling.

Tävlingen är en 9-håls poängbogey med kanonstart kl. 09.00.
Incheckning i tävlingskansliet kl. 08.00-08.15. Kl. 08.20 samling med genomgång under taket utanför restaurangen.
Det kommer att vara mycket folk på banan då tävlingen spelas som kanonstart tillsammans med övriga juniorer, våra kategorilag och våra damer. Därför är det viktigt att de som nyss tagit Grönt kort har med en vuxen i bollen som kan hjälpa till att hålla tempot på banan.

Sista dag för anmälan är den 27 september kl. 12.00.

Efter tävlingen bjuder vi på trevlig avslutningslunch i samband med prisutdelning på Restaurang TwoSixtyFour i klubbhuset.

08.00 - Incheckning
08.20 - Information
09.00 - Kanonstart
11.30 - Lunch & prisutdelning
12.00 - Tack för idag!

Till denna dag behöver vi föräldrahjälp enligt nedan (detta meddelas när ni anmäler er via hemsidan):
  • Hjälpa till med 5-kamp
  • Hjälpa till att hålla tempo på banan (9 hål)

Du som varit med i Steg 1, 7-9 år, Marias grupp på tisdagar kl. 17.00-18.30, är varmt välkommen till Juniorernas avslutningsaktivitet söndagen den 30 september kl. 10.00.

Föräldrar - Vi behöver er hjälp

Föräldrar, för att genomföra dagen behöver vi en grupp som tar hand om denna aktivitet. Det behövs en ansvarig förälder samt ytterligare 5 föräldrar som tar hand om varsin station samt prisutdelning.
Innehållet på stationen får ni hjälp med. Vi bjuder på lunch till de föräldrar som hjälper till.
Vi behöver också någon som kan hjälpa till att hålla tempot på banan för de som ska spela 9 hål.
Kan du vara med sätter du ett kryss i anmälan och anmälan sker som vanligt här på hemsidan, klicka på nedan länk. Sista anmälningsdag är den 27 september kl. 12.00.

Anmäl dig till 5-kampen eller 9 hål här

Steg 2 - 13-14 år, Steg 2 - 15-18 år & Steg 3 - 13-21 år

Du som varit med i någon av breddträningsgrupper Steg 2 och 3, Peter och Jakobs grupper, är varmt välkommen till Juniorernas avslutningstävling, söndagen den 30 september på Västerled.

Tävlingen är för dig som har Grönt kort och känner att du klarar av att spela en 18-hålstävling. Om du inte vill spela 18 hål är du välkommen att vara med på 5-kamp eller spela 9 hål (se program ovan). Kom ihåg att du måste anmäla dig!

Tävlingen är en 18-håls poängbogey med kanonstart kl. 09.00, incheckning i tävlingskansliet kl. 08.00-08.15. Kl. 08.20 samling med genomgång under taket utanför restaurangen.
Anmälan görs via GIT och sista anmälningsdagen är den 27 september kl. 18.00.

Till denna tävling behöver vi föräldrahjälp i form av:
-Starter (ca 08.00-09.30)
-Följebil (ca 09.00-14.00, tiden kan delas på flera föräldrar)
-Scoring area (ca 13.30-15.00)
Om du har möjlighet att hjälpa till med något av ovan är du välkommen att meddela vilka tider du kan hjälpa till. Maila till johanna.holmberg@ostgk.se

08.00 - Incheckning
08.20 - Information
09.00 - Kanonstart
14.00 - Lunch & prisutdelning
ca 15.00 - Tack för idag!

Anmälan görs via GIT

1)    logga in på "Min golf" golf.se med golf-id och lösenord
2)    klicka på ”sök tävling”, fyll i datum och Österåkers GK och sedan ”sök”
3)    klicka på tävlingen och klicka på grön knapp ”anmälan”