Välkommen till Tjejkampen 16 september

Vi på Österåkers GK vill göra en kul dag för tjejer på klubben och bjuder in Kallfors tjejer för en riktigt rolig dag med många olika aktiviteter.

Vi ser fram emot ”Tjejkampen” där vi ska ha trevligt och lära känna varandra och kämpa för att ta hem bucklan i kampen mellan klubbarna!

Vi har tänkt oss dagen enligt följande:

Lördag 16 september
10:00 - Vi samlas på Österåkers Golf
10.30 - Träning och utmaningar börjar
12.00 - Lunch
13.00 - Spel på banan 3 eller 6 hål
ca 15.30 - Prisutdelning

På plats löser vi hur spelet går till, allt efter förmåga och vad tjejerna vill. Det behövs inget grönt kort, alla som vill får vara med. Det vi tycker är viktigt är att vi har kul och umgås genom golfen samt gör så gott man kan efter egen förmåga. Det går utmärkt att hänga med oss, även för den som inte vill spela eller slå. Vi ser fram emot dagen och hoppas att många vill vara med!
Föräldrar & ledare är välkomna att vara med oss denna dag.

Anmälan till maria@golfmariab.se senast, 7 september.
Avgiftsfritt.

Välkommen!