Inbjudan till Ledarutbildning

Är du förälder till ett barn, eller kanske har ett barnbarn eller ett syskon som vill börja spela golf, eller redan spelar golf? Då är detta något för dig!

Välkommen till inspirerande dagar!

Nu är det dags för årets ledarutbildning!

Utbildningen riktar sig till föräldrar/ledare på golfklubben men även andra som hjälper till med träningen såsom mor-/farföräldrar, äldre juniorer m fl. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

För att barnen ska få ut så mycket som möjligt av träningarna så behöver vi din hjälp!
Tränare och ledare kommer genomföra träningspasset tillsammans, tränaren ansvarar för teknikgenomgång och ledarna har hand om en station där det tränas för fullt. Olika träningsgrupper kommer ha olika svårighetsgrad på övningarna. Nivån anpassas efter ungdomarnas nivå och dagsform.

Du som förälder/ledare behöver inte vara golfare. Det kommer att finnas material och övningar med tydliga förklaringar på plats vid varje träningstillfälle.

Kom så lär vi er övningarna och stationerna. Vi går igenom olika övningar som kommer att användas vid juniorträningen.

Är du nyfiken på vad det finns för träningsalternativ och grupper, då hittar du det här.

Välkommen!

När:
Torsdag 22 mars kl. 18.30-20.30, inomhus teori
Lördag 28 april kl. 10-12, praktik utomhus (Peter, Steg 2)
Söndag 29 arpil kl. 16-18, praktik utomhus (Maria, Steg 1)
Du deltar vid ett av passen som innehåller praktik, beroende på vilken grupp som ditt barn tillhör.

Var:
Österåkers GK, vi samlas i konferensen två trappor upp i klubbhuset

Sista anmälningsdag är den 19 mars.
För anmälan, klicka här.