Vinterträning

Nu är det dags att anmäla sig till vinterträningen. Passa på att träna med kompisar och fortsätt hålla igång slagen och svingen. Vi delar in grupperna efter hcp och ålder. Varje träningspass är en timme med tränare och två juniorer delar på en matta. Vinterträningen är öppen för juniormedlemmar på Österåkers Golfklubb.

Träning v. 45-50

Under vecka 45-50 är det träning 1 gång/vecka för alla juniorer i Steg 1-3. Vi kör igång tisdag den 6 november kl. 18.00-19.00.

Träningstid tisdag kl 18-19

Tisdag 6 november - Österåkers Golfklubb (teori)
Tisdag 13 november - Ullna Indoor
Tisdag 20 november - Ullna Indoor
Tisdag 24 november - Ullna Indoor
Tisdag 4 december - Ullna Indoor
Tisdag 11 december - Ullna Indoor

Träning v. 3-13 2019

Under vecka 3-13 (ej v.9) är det träning 1-2 gånger/vecka för våra juniorer mellan 7-21 år.

Vinterträningen innehåller även teoripass, dessa kommer att vara i klubbhuset på Österåkers Golfklubb.
Varje träningspass är en timme med tränare och två juniorer delar på en matta.
Ni gör er anmälan och så kommer vi att dela in i grupper efter ålder och hcp.

Alla i Österåkers träningsverksamhet behöver ha ett medlemskap 2019. Läs mer om medlemskap här.

Mer information om träningen v.3-13 kommer inom kort.

Frågor & funderingar

Har du något du undrar över är du välkommen att kontakta Johanna Holmberg på kansliet.

E-post: johanna.holmberg@ostgk.se