Kategorilag

Kategorilagsverksamheten vänder sig till dig som tycker om att tävla, komma ut på andra banor, umgås med och mäta krafterna mot jämnåriga spelare med ungefär samma spelstyrka. Seriespelet organiseras av Stockholms Golfförbund (SGDF) och merparten av stockholmsklubbarna deltar. Spelet är organiserat i olika divisioner där lagen placeras baserat på tidigare resultat.

Vi välkomnar flera spelare i alla kategorier. Vill du vara med och konkurrera om plats i något av lagen så gör din intresseanmälan till Johanna Holmberg, johanna.holmberg@ostgk.se. Vet du redan nu att du vill vara med så är du välokken att anmäla dig nedan.

Allt seriespel är matchspel, scratch dvs utan hcp. Mer info finns på distriktsförbundets hemsida, www.sgdf.se

Laguttagning

Lagledaren för respektive kategori ansvarar för laguttagningen. När du betalt avgiften på 500 kr är du med och konkurrerar om platserna i laget/lagen. Bästa laget/lagen spelar, vi utgår från hcp och spelform.

Du som deltar i kategorilagspel betalar in 500 kr och detta görs nedan.

Anmälan & betalning, klicka här

Frågor

Har du några frågor är du välkommen att kontakta kansliet, Johanna Holmberg, johanna.holmberg@ostgk.se

Förutsättningar för säsongen 2018

• Kostnad 500 kr (20 hinkar, fylls på i shopen fr.o.m. 28 april)
  • Anmälan görs via hemsidan, där man också betalar
  • Möjlighet till träning i Ullna Indoor mot en reducerad avgift (fr.o.m 21/2-21/3)
  • Möjlighet till gruppträning med klubbens tränare mot reducerad avgift
  • Möjlighet till spel på banor i Stockholmsområdet
  • Lagledaren sköter all laguttagning

Lagledare och antal anmälda lag för säsongen 2018

D50 1 lag Lisa Bohlin
D60 3 lag Iréne Edström
D70 2 lag Inger Forss
H30 1 lag Christian Karlsson
H40 1 lag Daniel Gustavsson
H50 2 lag Jan Ideberg
H60 3 lag Torbjörn Sjöö
H70 3 lag Honky Sommerfeld
H80 1 lag Peter Nordbeck

Spelprogram

I nedan filer hittar du spelprogram för samtliga kategorier. OBS! Spelprogrammen kan ändras så titta gärna på SGDFs hemsida för att se ändringar.