Klubbkommittén

Klubbkommittén har som sin främsta uppgift att arbeta för sammanhållning och trivsel inom klubben. Kommittén har också ansvaret att skapa medlemstävlingar med efterföljande tillställningar.

Klubbkommittén är initiativtagare och ansvarig för några av golfklubbens populäraste aktiviteter under året.

Aktiviteter 2016

Den 23 april anordnar vi årets första tävling: Premiären, som är en lottad scrambletävling, som spelats ända sedan 1992 och är mycket uppskattad av våra medlemmar. Normalt deltar så många som 160 st i en snabb Florida Scramble (4,30 tim). Max antal spelare är begränsat till 160 stycken och platserna brukar ta slut ganska snabbt. Efter avslutat spel äter vi alla lunch och har prisutdelning.

Den 5 juni anordnar vi Nattgolfen, ny för i år! En singeltävling som spelas natten mellan 5-6 juni. Vi spelar 18 hål Västerled med självlysande bollar.

Den 20 aug anordnar vi "Välkommen tillbaka från semestern", ännu en ny tävling! Vi spelar 18 hål på Västerled i ett trappstegsformat och sedan äter vi en gemensam grillbuffé direkt efteråt.

Den 8 oktober spelas scrambletävlingen Sista Chansen med Annual Dinner som traditionsenligt anordnas under slutskedet av hösten. Tävlingen har en gemensam start vid lunchtid, kl. 11.00 och efter tävlingen är det storslagen middag och fest i klubbhuset.

Klubbkommittén 2016

Vi som är engagerade i klubbkommittén är:
Johan Kviberg
Mobil: 070-251 17 20
E-post: johan.kviberg@berendsen.se

Kristina Rönnmark
Mobil: 070-310 14 65
E-post: kia.ronnmark@gmail.com

Fredrik Olin
Mobil: 070-899 53 13
E-post: fredrik.olin@mail.com 

Angelika Lyllos
Mobil: 070-288 21 21
E-post: angelika.lyllos@hotmail.com

TIPS & IDÈER!
Klubbkommittén är mycket lyhörd för vad medlemmarna på klubben önskar för aktiviteter. Om du har förslag, tips eller något annat du vill framföra blir vi glada om du hör av dig till någon av oss.

Väl mött till årets golfsäsong!
Klubbkommittén