Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens senior medlemmar skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 55.

Tävlingar

Västerled hål 5

Den stundande säsongen 2017 är den första under den omfattande ombyggnaden av vår anläggning och Österled står först på tur. Så nu är det spel på den uppfräschade Västerled som gäller. Planeringen för säsongen är så gott som klar. Klubben har gjort mycket för att tillgängligheten skall bli så bra som möjligt för medlemmarna. För seniorverksamheten, som ju sker på vardagar, ser det ljust ut. Vi räknar med att vårt tävlingsprogram läggs ut på GIT under första halvan av mars. Det kommer att bli lika många tävlingstillfällen som förra året så det blir bra. Nu hoppas vi bara att vädret visar sig från sin positiva sida. Sedan blir det full fart!

Seniorkommittén/Bengt O. Andreasson, Iréne Edström, Eva Johnson, Lennart Norén och Bo Ramström