Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens seniora medlemmar (damer och herrar) skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 60.

Tävlingar

Västerled hål 5

Redan i november började Seniorkommittén med planeringen för säsongen 2018. Nu (februari) är vårt program för den nya säsongen i princip klart. Och det blir lika välmatat som under 2017. Vår uppstart - Seniorsläppet - blir den 2 maj med lottad social 4-mannascramble med gemensam lunch. Totalt har vi planerat in 31 aktiviteter. Som tidigare har vi många tävlingar som ingår i en Order of Merit, vi har vår Matchcup, Putt-SM, ett digert klubbutbyte, Ryder Cup mot Åkersberga, en dagsresa och förstås till sist en Finale Grande. Tävlingsprogrammet finns på ÖstGKs hemsida och på Min Golf. Tag chansen att vara med oss och spela! På köpet kan du träffa nya trevliga bekanta.

Välkommen till en ny säsong med seniorerna!

Seniorkommittén/Bengt O. Andreasson, Iréne Edström, Eva Johnson, Lennart Norén och Bo Ramström