Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens seniora medlemmar (damer och herrar) skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 60.

Tävlingar

Västerled hål 5

Den stundande säsongen 2017 är den första under den omfattande ombyggnaden av vår anläggning och Österled står först på tur. Så nu är det spel på den uppfräschade Västerled som gäller. Planeringen för säsongen är klar och tävlingsprogrammet kan beskådas på Min golf. Klubben har gjort mycket för att tillgängligheten skall bli så bra som möjligt för medlemmarna. Seniorverksamheten, som ju sker på vardagar, har minst lika många tävlingstillfällen som under förra säsongen. Vår premiär, Seniorsläppet, går av stapeln tisdagen den 2 maj. Nu hoppas vi bara att vädret visar sig från sin positiva sida. Sedan blir det full fart!

Seniorkommittén/Bengt O. Andreasson, Iréne Edström, Eva Johnson, Lennart Norén och Bo Ramström