Senior

Seniorkommittén arbetar för att klubbens seniora medlemmar (damer och herrar) skall erbjudas ett varierat program med tävlingar med ett stort socialt inslag och andra aktiviteter. Du är välkommen att deltaga från det år du fyller 60.

Tävlingar

Västerled hål 5

Seniorernas trevliga tävlingssäsong är över. Vi har fått spela i alla sorters väder och vår avslutning ägde rum den 29 september. Traditionsenligt spelade vi då 4-mannascramble, åt lunch, hade medaljhäng, prisutdelningar och utlottningar. Vi samlade ca 1750 starter under säsongen fördelade på 29 aktiviteter. Vi har haft vår Order of Merit, vår Matchcup, Putt SM och Ryder Cup mot Åkersberga. Vårt trevliga utbyte med andra klubbar fortsatte och sex sådana tävlingstillfällen genomfördes. Och som tidigare har våra tävlingar haft ett stort inslag av social gemenskap. Vi ser redan fram emot nästa säsong och planeringen för 2018 påbörjar vi nu under hösten.

Tack för i år!

Seniorkommittén/Bengt O. Andreasson, Iréne Edström, Eva Johnson, Lennart Norén och Bo Ramström