Restaurang TwoSixtyFour

KLUBBENS RESTAURANG TWOSIXTYFOUR

Vi har plats för upp till c a 100 personer inne i restaurangen och minst lika många ute på vår härliga uteplats med både matbord, en mysig loungedel och kvällssol när vädret tillåter.

Varmt välkommen till klubbens restaurang, som vi driver i egen regi!

ÖPPETTIDER RESTAURANG
Måndag till lördag kl 8-20
Söndag kl 8-17
(köket stänger en timme innan)

ÖPPETTIDER KIOSK
Måndag till söndag kl 9-19.30
(kiosken är obemannad vissa tider, men det går alltid bra att betala kontant eller med swish)

Telefon: 08-540 851 65
Email: restaurang@ostgk.se

Namnet på vår restaurang TwoSixtyFour är en hyllning till Henrik Stenson för hans makalösa prestation när han vann The Open 2016. När Henrik vann The Open på Royal Troon tog han sin och Sveriges första major­seger på herrsidan. Detta ­skedde i en kamp mot Phil Mickelson i vad som sägs vara majorhistoriens mäktigaste duell på golfbanan. Henrik såg samtidigt till att ordna den lägsta segerscoren i en major någonsin, 20 under par och 264 slag.