Se föregående vecka Se nästa vecka

Välkomna till restaurang TwoSixtyFour

 

DAGENS LUNCH V21

kl 10.00-14.30

99 kr

Måndag

21 maj
Rostade rotfrukter
med linser, babyspenat, tomat och getost
Fricasée med sejryggfilé, babyspenat, tomat, fänkål och kokt potatis
Klassisk dillkött med kokt potatis

Tisdag

22 maj
Medelhavspaj
med tomat & olivsallad och tzatziki
Kungsflundra med vitvinsås, röd rom, gräslök och kokt potatis
Grekisk köttfärsbiff med rostad potatis och tzatziki

Onsdag

Grilllunch
Idag tänder vi Ofyren och grillar bbq-karré och kyckling

Torsdag

24 maj
Rostad aubergine
med couscoussallad, hummus och paprikadressing
Pankopanerad flundra med kokt potatis och dansk remoulad
Kycklingfilé med rostad potatis, gremolata och bakade tomater

Fredag

25 maj
Västerbottenpaj
med babyspenat, bakade tomater och grönkålschips
Fiskgryta med kokt potatis och aïoli
24-timmars högrev med rostad potatis och chili aïoli

Lördag

26 maj
Golfens dag
Vi tänder Ofyren och grillar idag

Söndag

27 maj
Dagens tips: (serveras mellan 11-15)
Rimmad lax
med dillstuvad potatis

Inom kort kommer här á la carte meny för säsongen 2018.
Tills vidare hänvisar vi förfrågningar om á la carte rätter till restaurang@ostgk.se

 
Fråga oss gärna vid matallergi eller matöverkänslighet.