Vill du bli medlem i Österåkers Golfklubb?

Vi tar inte in några medlemmar just nu, men är du däremot intresserad av att bli erbjuden aktie och medlemskap i framtiden sä gäller följande:  

Du anmäler via länken nedan ditt intresse att bli medlem och ta del av ett framtida erbjudande om aktieköp/medlemskap i Österåkers Golfklubb. Denna försäljning av aktien kommer att ske till dig via klubben och vi tillämpar kösystem, d v s vi erbjuder aktie/medlemskap i turordning. 

För att stå i kö för aktie och medlemskap behöver du betala in en årlig avgift på 500 kr. 

Självklart har du, som tidigare, möjlighet att hitta och köpa en aktie på den öppna marknaden (t ex via Blocket) och därigenom komma in som medlem i klubben. 

Klicka här för att anmäla dig på intresselistan... 

 

Nytt för hösten 2017 och säsongen 2018
Som medlem i Österåkers Golfklubb spelar du fritt på Tjusta Golf alla dagar.

Greenferabatt och samarbeten
Som medlem får du även tillgång till greenfeerabatt på våra samarbetsklubbar – detta är något vi ständigt uppdaterar och utvecklar, så titta på hemsidan vad som gäller och erbjuds just nu.

Österåker Golf är en anläggning i ständig utveckling
Till säsongen 2016 uppdaterades Västerled med bl a 70 nya bunkrar i torvad linksstil och flera omgjorda greenområden. Västerled rankas av Golf Digest  som nr 39 av Sveriges 50 bästa banor, som nr 6 i Stockholmsområdet och på plats 68 av Nordens 100 bästa banor. 

Henrik Stenson Golf Design ritar om Österåkers Golf och 2022 ska vi vara en av Skandinaviens mest spännande golfanläggningar
Sveriges första majorvinnare Henrik Stenson kommer tillsammans med sitt team att designa om Österåkers golfanläggning. Avtalet med HSGD tecknades sommaren 2015 och anläggningen kommer att innehålla två 18-håls banor, en par-3 bana, träningsområden m.m.

Byggstart för Österled, drivingrange, träningsområden och korthålsbanan har påbörjats och planeras vara klart 2019 (Driving range öppnar till säsongen 2018). Byggstart för Västerled är 2020.