Att vara medlem i Österåkers Golfklubb

Är du intresserad att bli medlem? Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter.

LÄNK TILL INTRESSEANMÄLAN

 

--------------------------------

 

Nytt för hösten 2017 och säsongen 2018
Som medlem i Österåkers Golfklubb spelar du fritt på Tjusta Golf alla dagar.

Greenferabatt och samarbeten
Som medlem får du även tillgång till greenfeerabatt på våra samarbetsklubbar – detta är något vi ständigt uppdaterar och utvecklar, så titta på hemsidan vad som gäller och erbjuds just nu.

Österåker Golf är en anläggning i ständig utveckling
Till säsongen 2016 uppdaterades Västerled med bl a 70 nya bunkrar i torvad linksstil och flera omgjorda greenområden. Denna uppdatering resulterade i att Golf Digest nu rankar banan som nr 34 av Sveriges 50 bästa banor och som nr 7 i Stockholmsområdet. Västerled är också rankad på plats 68 av Nordens 100 bästa banor. 

Henrik Stenson Golf Design ritar om Österåkers Golf och 2022 ska vi vara en av Skandinaviens mest spännande golfanläggningar
Sveriges första majorvinnare Henrik Stenson kommer tillsammans med sitt team att designa om Österåkers golfanläggning. Avtalet med HSGD tecknades sommaren 2015 och anläggningen kommer att innehålla två 18-håls banor, en par-3 bana, träningsområden m.m. Byggstart för Österled, Drivingrange, träningsområden och korthålsbanan har påbörjats och planerad vara klar 2019 byggstart för Västerled är 2020. Läs mer här!

–––––––––––––––