Bli medlem i Hagby Golf 2017

Hagby Golfklubb – Stockholms högklassiga 6-hålsbana.

Hagby Golf har tidigare varit en Pay & Play, men är under ombyggnationen av Österled endast öppen för medlemmar i Hagby Golfklubb och Österåkers Golfklubb samt dess gäster.

Medlemskap i Hagby Golfklubb
Som basmedlem får du medlemskap i Hagby Golfklubb, vilket innebär att du blir medlem i en golfklubb ansluten till Svenska Golfförbundet. Du får tidningen Svensk Golf och löpande information från Österåkers Golfklubb. Dessutom ingår det 1 fri vardagsrunda på Österåker i ditt medlemskap.
Vill du däremot ha tillgång till mer spel utan att betala varje gång så finns vardagsmedlem eller full medlem som mer passande medlemsalternativ.

Medlem i Hagby Golf – 995:-/år inklusive 1 vardagsrunda på Österåker

Information om medlemskap och ansökning av medlemskap kan laddas ned som pdf för enkel utskrift, ni hittar blanketterna nedan!

Som medlem i Österåkers Golfklubb eller Hagby Golf är du varje år betalningsansvarig för en årsavgift = avgift till Österåkers GK ­eller Hagby GK samt spelrättsavgift till Österåkers Golf AB. Önskar man inte vara medlem nästa år måste skriftligt besked om ­utträde vara kansliet tillhanda senast den15 oktober före nästkommande år annars förlängs medlemskapet ytterligare ett år.