Golfens dag 26 maj

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Österåkers Golfklubb kommer att bjuda på prova på-golf och massor av roliga aktiviteter för medlemmar och nya golfare i alla åldrar.

Golfintresset i Sverige är rekordstort. Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många fler som är nyfikna och vill börja spela. Golfens dag är ett perfekt tillfälle för alla som vill testa vår fantastiska idrott.

Vad händer på Österåker den 26 maj kl. 12.00-15.00?

Alla golfintresserade i Åkersberga och närområdet är välkomna att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Boka in lördag 26 maj i din kalender och ta med familj och vänner till en dag full av golfglädje!
Vi kommer bl.a. ha banvandring kl. 13.00 och kl. 14.30 så att ni får ta del av bygget som pågår. Vi kommer också ha aktiviteter för hela familjen, testa vår nya fina drivingrange och i restaurangen äter ni grillunch med familj och vänner till ett förmånligt pris (vuxen 99kr, barn 1-10 år 10kr/år) .

Program

12.00 - Range
13.00 - Banvandring på nya bygget, anmäl dig här
14.00 - Puttävling
14.30 - Banvandring på nya bygget, anmäl dig här

Dagen tjuvstartar med tävling, Två generationer, kanonstart kl. 09.00. Läs mer här.

Är du medlem: För att alla besökare ska ha kul och känna sig välkomna behöver vi vara många från klubben som hjälper till med olika aktiviteter. Vill du ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Johanna Holmberg på johanna.holmberg@ostgk.se.

Vi hälsar alla varmt välkomna!

Kommentarer