Ledarutbildning

Äntligen går vi mot ljusare tider och framför oss ligger en ny spännande golfsäsong. Inför detta vill vi samla ihop föräldrar/ledare för en träff med utbildning i fokus.

Juniorledare - ett riktigt roligt uppdrag!

Nu är det dags för årets ledarutbildning!

Utbildningen riktar sig till föräldrar/ledare på golfklubben men även andra som hjälper till med träningen såsom mor-/farföräldrar, äldre juniorer m fl. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

För att barnen/ungdomarna ska få ut så mycket som möjligt av träningarna så behöver vi din hjälp.
Tränare och ledare kommer genomföra juniorernas träningspass tillsammans, tränaren ansvarar för teknikgenomgång och ledarna har hand om en station där det tränas för fullt. Olika träningsgrupper kommer ha olika svårighetsgrad på övningarna. Nivån anpassas efter ungdomarnas nivå och dagsform.

Du som förälder/ledare behöver inte vara golfare. Det kommer att finnas material och övningar med tydliga förklaringar på plats vid varje träningstillfälle.

Kom så lär vi er övningarna och stationerna. Vi går igenom olika övningar som kommer att användas vid juniorträningen.

Är du nyfiken på vad det finns för träningsalternativ och grupper för juniorerna, då hittar du det här.

Välkommen!

När:
Torsdag 22 mars kl. 18.30-20.30, inomhus teori (gemensamt för alla)
Lördag 28 april kl. 10-12, praktik utomhus (Peter, Steg 2)
Söndag 29 arpil kl. 14-16, praktik utomhus (Maria, Steg 1)
Du deltar vid ett av passen som innehåller praktik, beroende på vilken grupp som ditt barn tillhör.

Var:
Österåkers GK, vi samlas i konferensen två trappor upp i klubbhuset

Sista anmälningsdag är den 19 mars.
För anmälan, klicka här.