Nationaldagen med 2-manna bästboll och LongDrive KM

Fira nationaldagen hos oss på klubben! Det blir en händelserik dag som toppas av en 2-manna bästboll och efterföljande LongDrive-KM på 18:e hålet.

Huvudsponsor för Nationaldagstävlingarna är Zoundindustries som levererar ett riktigt fint prisbord med produkter från Urbanears och Marshall.

Klubbkommittén är ansvarig för tävlingsdagen. Vi lovar att det blir full fart med musik i högtalarna och hög stämning! Vi delar även ut pris till bästa klädsel för dagen i nationaldagstema. Båda tävlingarna är öppna för medlemmar på Österåkers GK och Hagby GK.

Tävlingsavgiften är 300 kr/person. I priset ingår ett startkit med nationaldagstema, ett grymt prisbord samt mat efter rundan. Anmäl ditt lag nu för att garantera er en plats i bästbollen! Till LongDrive KM anmäler du dig på plats den 6 juni (kostar 40 kr/person att delta).