Måndag den 16 april klockan 09.00 öppnar vi upp driving rangen!

Vi är glada över att äntligen få slå upp portarna till vår nya spektakulära range som även är utrustad med en damm. Den nya puttinggreenen kommer att öppnas i år men exakt när är inte bestämt. Vi avvaktar hur den kommer igång innan vi tar beslut om öppning.

Om våra målgreener

Det finns 7 målgreener och vi kommer att ta mått till mitten av green från fyra stycken fasta punkter på rangen. Det kommer att sättas upp flaggor på målgreenerna och varje flagga kommer att vara utrustad med en prisma. Allt för att man lätt ska kunna skjuta med sin lasermätare och få exakt avstånd från sin position till den flagga man vill träna till. Det blir även olika färger på flaggorna för att det skall vara lätt att skilja de olika greenerna åt.

Nära till parkering och klubbhus

Vi är mycket nöjda över placeringen av nya rangen och närheten till shopen vilket möjliggör bättre service och överblick över rangen från klubbhuset.

Köp ditt rangekort i shopen

I shopen säljer vi allt från årskort, 20-kort och 10-kort till lösa polletter, välkommen att köpa ett förmånligt alternativ för din träning på rangen. Det går även bra att köpa bollar direkt från bollautomaten med kort.

Priser rangen säsongen 2018

Medlem

1 pollett (35 bollar)....................................................... 40 kr

10-kort............................................................................. 375 kr