Restaurang TwoSixtyFour är för många av våra medlemmar och gäster klubbens hjärta och vi står för hög servicenivå, god och vällagad mat, flexibilitet och teamkänsla. Vi söker nu en servitris/servitör till vårt team.

Vill du vara med på vår resa? Vi kan erbjuda dig en dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att vara med och utveckla klubben och restaurangen till något unikt. Vi som restaurangteam kommer sätta vår prägel genom den service vi ger.

Vi jobbar i en trivsam och härlig miljö dit ca 250 lunchgäster kommer varje dag. Vi har även konferenser, festmiddagar, företagsevenemang, julbord, temakvällar (som tex grillafton), frukostar etc. Vi har en fantastisk teamkänsla och ett bra arbetsklimat där vi arbetar hårt och har roligt tillsammans. Just nu är vi 6 personer och med dig blir vi 7. Under golfsäsongen har vi öppet kvällar/helger 7 dagar i veckan och under lågsäsong har vi stängt de flesta kvällar/helger.

Som servitris/servitör jobbar du mycket nära vår restaurangansvarige och dina arbetsuppgifter är bland annat:

• Den dagliga driften i restaurangen
  • Servering, kassahantering och allt som tillhör matsalsarbete
  • Att servicenivån hålls hög
  • Genomförandet av fester, event, konferens mm.
  • Mottagning av leveranser

Vi ser gärna att du är en trygg och glad person med bra servicekänsla, hög ambitionsnivå och rätt inställning. Du känner stolthet i att ge en genuin bra service och har en drivkraft i att skapa en unik, trivsam och lönsam golfrestaurang. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, lösningsorienterad, flexibel och har en god kommunikationsförmåga. Du vill gärna fortsätta att utvecklas tillsammans med oss och växa i din roll mot mera ansvar som personal, schema, inköp mm.

Du har minst 3 års erfarenhet av arbete i restaurang. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och det är en fördel om du har god kunskap om mat och dryck. Det är en heltidstjänst enligt schema med varierande arbetstider. Lön enligt överenkommelse.

Vi har kollektivavtal. Det är en tillsvidaretjänst med provanställning i sex månader.

Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person till teamet.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Hesselberg, 076-309 77 77. Ansökan skickar du till restaurang@ostgk.se