SM Match 28-30 juni

28-30 juni kommer Sveriges äldsta mästerskapstävling i golf, SM Match, att spelas på Österåkers GK.

Åren 2018-2020 står vi som värd för Sveriges äldsta golftävling, SM Match för damer och herrar på Svenska golftouren. Kom till oss och njut av förstklassig matchspelsgolf och heja fram spelarna i tävlingen!

SM Match kommer även att spelas på Österåker 2019 och 2020, och då på den nya banan som nu växer fram.
Även 2012 spelades SM Match på Österåker. Då segrade Lina Boqvist och Jesper Billing. Österåkers Golfs VD, Andreas Ljunggren, har en inteckning i bucklan från 2006.

Sveriges äldsta mästerskapstävling

I år kommer Sveriges äldsta mästerskapstävling i golf, SM Match, att spelas på Österåkers GK 28-30 juni. SM Match återkommer sedan 2019 och 2020, förhoppningsvis på den nya banan som nu växer fram.
Det blir full fart på klubben redan från onsdag den 27 juni, då vi startar med Pro-Am och vi hoppas naturligtvis på mycket publik och bra väder.

Hemmaspelare att följa

Kom och heja fram våra fyra spelare från Österåker.

Emelie Alpe
Lisa Sevenius