Välkommen att spela Shopens Höstscramble!

Tävlingsform: 4-manna Texas Scramble. Anmäl ditt 4-mannalag eller anmäl dig ensam och så lottas du in i ett lag.

Regler: Tävlingen är öppen både för medlemmar och gäster. Vi kör Texas Scramble slaggolf, där den vars boll man väljer att spela vidare INTE får slå det slaget. Alla puttar på green.
4-mannalaget får tillgodoräkna sig 10% av lagets totala spelhcp med decimal. 4 slag per spelare måste väljas och 2 utslag blir valfria. Vi kör tee 56 för herrar och 47 för damer och flaggplaceringen blir tuff :) Vi kommer naturligtvis att ha extra tävlingar i form av bl a längsta drive och närmast hål.

Datum: Lördag 4 november
Bana: Västerled
Start: Kanonstart kl 09.30
Startavgift: Medlem 250 kr/p inkl lättare mat efter rundan. Gäst 500 kr/p inkl mat och greenfee. Ni är med och tävlar om ett fint prisbord!
Incheckning: Kl 07.30-09.00. OBS. Incheckningen stänger 09.00, så kom i tid!
Max antal lag: 36 st (anmälningsordning gäller)

Viktigt att veta! Tävlingen kan komma att ställas in med kort varsel om vädret inte tillåter spel på banan.