Som medlem i Österåker får du tillgång till spel på flera banor utan kostnad via vårt samarbete med Top Nordic Golf.

Vi har glädjen att presentera ytterligare ett nytt samarbete bestående av ledande golfklubbar i Norra Europa - Top Nordic Golf

Som medlem i Österåker får du tillgång till spel på flera banor utan kostnad. Vi uppmuntrar dig att nyttja denna möjlighet att besöka dessa väl ansedda klubbar och spela några fantastiska golfbanor.

Regler för att boka ett besök på en Top Nordic Golf bana:

• Förbokning/Avbokning/Ändring av bokning sker endast via förfrågan via Top Nordic Golf:s sida, se länk nedan.
  • Bokning är möjligt 8 veckor innan önskad dag upp tilll 3 dagar innan.
  • Ej avbokad tid minst 3 dagar innan ger värdklubb rätt att ta betalt för greenfee.
  • Bokas spel på annat sätt kommer full greenfee att krävas och kommer inte kunna justeras vid ankomstregistrering på klubben.
  • Maximalt antal spelare från någon klubb som får spela utan kostnad under samma dag är fyra.
  • Maximalt antal ronder som en spelare får utnyttja på respektive anläggning under en sjudagarsperiod är en.
  • Maximalt antal ronder som en spelare får utnyttja på respektive anläggning under ett kalenderår är fyra.
  • Samtliga undantag eller ytterligare erbjudanden beslutas av varje klubb.

Läs mer om vilka banor som ingår och boka din runda via denna länk...