Utrustningskväll för medlemmar 17 maj

Du som är medlem i Österåker och Hagby är varmt välkommen att anmäla dig till vår utrustningskväll på klubben.

Torsdag den 17 maj mellan kl 18-20 går Daniel Gustavsson igenom de olika delarna för din golf. Han är klubbens expert på Custom Fitting och som under många gjort utprovningar för både amatörer och proffs och kommer att dela med sig av sina kunskaper. 

Antal platser: max 40 personer

Pris: 50 kr/person och i det ingår macka, kaffe/te och föreläsningen. Avgiften betalas med kort eller kontant vid ankomst. Eventuell avbokning ska ske senast 48 timmar innan annars debiteras full avgift. 

För anmälan - klicka här... 

 

Vi kommer gå igenom följande under kvällen: 

Utrustning - klubbor
Vi går igenom allt från drivers, fairwaywoods och hybrider till järn, wedgar och putters. Vad är skillnaden mellan olika klubbor och hur tänker vi när vi ska hitta rätt klubba för just dig. 

Custom Fitting
Hur går en Custom fitting till? Vad tar vi reda på vid en utprovning? Och varför rekommenderar vi att du gör en utprovning vid köp av nya klubbor? Allt detta får du svar på. 

Skaft och grepp
Skaft och grepp är viktigare än vad många tror. Varför får du reda på under kvällen och vilka är skillanderna och vad det gör för ditt spel. 

Golfbollar
Hur viktig är bollen? Vad är skillnaden mellan olika bollar? Hur kan bollen förbättra mitt spel och ge större säkerhet i slagen? 

Tillbehör
Vi pratar om olika tillbehör för din golf. Hur kan dom bidra till tryggare och säkrare spel. Allt från kikare, klockor till elvagnar. 

Varmt välkommen till en lärorik kväll!

Kommentarer