Västerled öppnar till Påsk

På torsdag 13 april kl 10.00 är det äntligen dags att öppna Västerled för säsongen.


Bollränna kommer att gälla på både Hagby och Västerled till och med lördag den 22/4. Från och med den 23/4 gäller tidsbokning, se "min golf" för lediga tider och bokning.
Greenfee för gäst till medlem är 400kr/vardag och 500kr/helg på Västerled och 100kr oavsett dag på Hagby. Greenfee betalas i shopen under öppettider annars i terminalen eller greenfeeinkastet på entréplan, mittemot tävlingsexpeditionen.

Lägesförbättring gäller på den finklippta delen och golfbil kommer vara okej att hyra så länge banan håller sig torr och personal finns på plats. Toaletter finns på banan (korset hål 4/7 samt vid hål 17).

Frost kan göra att banan öppnar senare under dagen, alternativt inte alls. Det är banpersonalen som avgör när banan är spelbar. Det samma gäller vid hård väta.

Varmt välkommen att besöka shopen och se vårt utbud för säsongen samt cafédelen som är vår stora nyhet för i år! Shopen kommer att vara öppen efter väder och vind under april månad, för att vara säker på att det är öppet när du har tänkt besöka oss så slå oss en signal innan på 08-540 851 65.
Restaurangen och kiosken har inte öppnat än men det går jätte bra att köpa lättare förtäring och fika, som bland annat macka, kaffe/te och en chokladbit när shopen är öppen.

Vi ser fram emot säsongen 2017 och att få se just dig på anläggningen!

Trevlig påsk och Välkommen hälsar personalen på Österåkers GK. 

Kommentarer