Golfresor med Österåkers Golf

Österåkers Golf ordnar flera golfresor per år. Vi har både resor med spel eller speciella träningsresor. Vi garanterar en skön och kul upplevelse!

Österåkersresan 14-21 april 2018

Längs spanska Costa Blanca ligger La Finca Golf Resort med högklassigt boende och en kul bana utanför dörren. Följ med Peter Michols & Maria Bertilsköld till vårvärmen ett par veckor efter Påsk.
 
Det moderna designhotellet intill La Finca-banan håller hög klass rakt igenom. Välutrustade rum, prisbelönt kök och välgörande Spa-avdelning. Just den uppskattade restaurangen har vi stor nytta av eftersom halvpension ingår (både frukost och middag, inkl dryck).

18-hålsbanan ligger i ett böljande landskap med en spännande blandning av träd,  dammar och doglegs. Ofta med bergen som vacker bakgrund. Vi kryddar golfupplevelsen med en runda på Las Ramblas, en av områdets äldsta banor.

Välkomna!
Peter & Maria
 
Läs mer i pdf nedan.
 
La Finca

La Finca

La Finca

La Finca

La Finca

La Finca

Följ med Maria och Peter till Abu Dhabi i november 2018

En veckas golf i sol och värme. Träna och spela golf i 5 dagar, för den som vill går det att spela på kvällen då det finns belysning. 
Ett besök på Finalspelet av Race to Dubai ingår där du får följa världens bästa spelare på Jumeirha Golf i Dubai när dom gör upp om segern.

Läs mer i pdf nedan.

Följ med Maria till Almenara i oktober 2018

En resa till Spanien med Maria som ger dig möjlighet att förlänga säsongen och få träning och coachning på banan. Ca 2 timmar träning per dag, med fördelning över alla delar i spelet.

Läs mer i pdf nedan.