Våra tränare

På Österåkers Golf kan vi göra dig till en bättre golfare. Vi erbjuder privatlektioner, gruppträning och hela kurser. Vi har också en stor juniorverksamhet i träning och knatte-träning för de minsta.

Peter Michols

Headpro/tränare

Peter är Head Pro på Österåkers Golf och är även ansvarig för Österåkers Golfgymnasium.
Med över 20 års erfarenhet som tränare är Peter medveten om vad som krävs för att utvecklas som golfspelare. Han är coach för Österåkers juniorelit med stor framgång. Peter har även varit coach för norska herr- och damlandslaget och personlig tränare till Suzann Pettersen.

Peter älskar sport i alla dess former, men gillar även att hänga i Rättvik och lyssna på spelmän.

Maria Bertilsköld

Pro/tränare

Maria – Tourspelare och landslagscoach
Maria har under 10 år arbetat som coach i landslagsverksamheten med huvudansvar för damer och flickor, samt haft olika uppdrag i Svenska Golfförbundet. Främsta coachmeriter: EM-guld 1997, 2000 och 2004, EM-silver 2001, 2002, 2003 och 2005. Hon är en del av ANNIKA Team och är projektledare för ANNIKA Cup sedan 2007. Maria har själv spelat i Svenska landslaget åren 1988-1991och spelade som professionell 1992-1997 på Europatouren, Telia Tour och Asientouren.

Maria har jobbat som instruktör på Haninge GK 2008-2012, Kallfors GK 2010-2011 och på Österåkers GK sedan 2013. Hon är en riktig sporttjej och har hållit på med flera sporter. Favoritlaget är SSK (Södertälje Hockey alltså).

Jakob Berlin

Tränare/Pro

Jakob - Tourspelare och mental coach
Jakob har tidigare varit pro här på Österåker men har några år nu varit head-pro på Arlandastad GK. Nu är han tillbaka och ska tillsammans med Peter ansvara för elitutvecklingen på klubben. Självkart finns han även tillgänglig för alla klubbens medlemmar.

Förutom utveckling i golf jobbar han gärna som konsult med förändrings- och utvecklingsprocesser inom andra sporter, yrken eller branscher samt med privatpersoner som vill öka sin livskvalitet i allmänhet eller prestera på en högre nivå än innan. Ni kan läsa mer på http://www.Dreamgolfer.com

Jakob har bakgrund som professionell golfspelare. Efter en fyraårig universitetsutbildning i USA inom ekonomi och marknadsföreing gav han sig iväg och spelade på olika tourer runtom i världen. Jakob är certifierad inom disciplinen kommunikologi där han har studerat det som är gemensamt inom kommunikation samt förändrings- och utvecklingsprocesser. Han föreläser på PGA:s tränarutbildning inom just ämnet kommunikation och förändringsarbete.