.
BBQ Friday på Österåkers Golfklubb fredag 27 juni

BBQ Friday – fredag 27 juni!

Erbjudande: 85 kr rabatt nu på fredag den 27 juni för medlemmar i Österåkers Golfklubb.

Restaurang 56 Graders kock Alex grillar på terassen till skön bakgrundsmusik.

Kolgrillen tänds vid 17-tiden och BBQn börjar bli färdig vid 18-tiden. Grillen är igång till ca kl 21.
Kom och njut av grilldofterna med en fördrink.

Vi stänger när sista gästen går hem (dock senast alkoholservering på terassen 22:00)

På buffén kan man njuta av:
Fyra sorters kolgrillat kött, Alex Chili (långkok på Amerikanskt högrev med bl.a Chipotle och Anjochili), Farm frites, rostad potatis, corn of the cobs, Ceasarsallad, green garden sallad, coleslaw, aioli, 56:ans Amazing Glaze och olika BBQ-såser, Bearnaise, Jalapeñobearnaise, Guacamole, 56:ans Jalapeño och svartpepparkethup. Buffén avslutas med en chokladtårta med myntakräm, rårörda bär och Gevalias 1853 kaffe.

– Vuxen medlem i Österåkers Golfklubb: 300 kr
(85 kr rabatt nu på fredag)
– Vuxen ej medlem: 385 kr
– Barn: 20 kr per år upp till 13 år.
En skål med godis utdelas till barnen som ätit duktigt ;-)
Har du 56:ans Bunkerkort så får du ytterligare 10% på maten.

Följande datum gäller:
23:e Maj – premiär
27:e Juni – Boka ditt bord!
25:e Juli
29:e Augusti
26:e September

Uppbokad alla Fredagar? Är ni minst 20 personer kan man boka en BBQ-Buffé när som helst...

Glöm inte att boka bord!

Med hopp om en solig sommar!

Varmt välkomna!

Linda och Alex Eisner med personal

Restaurang 56 Grader
info@56grader.se