.
Dubbel bonus (20%) på kläder i helgen, för Nike även på bagar och skor
Under helgen 26-27 april får du dubbel bonus (20%) i shopen vid köp av kläder.

Shopen är laddad med snygga kläder. Bonusen gäller alla varumärken: Peak Performance, Gant, Daily, Nike, Ralph Lauren, Puma m fl.

Specialbouns på Nike
För Nike gäller i helgen även dubbel bonus (20%) kläder, bagar och skor.

Nike demodag söndag 27 april kl 10-16
På söndag kommer Nike på besök med sina fina produkter. Passa på att testa klubbor med Nikes experter på driving rangen. Herr-, dam- och juniorklubbor finns på plats.

Bonus ges till alla som hämtar ett bonuskort i shopen.

Nu börjar demodagarna – Nike först ut söndag 27 april
NIKE
Sön 27 april kl 10-16
Nike är först ut för demodag av sina fina produkter. Herr-, dam- och juniorklubbor.

PING
Tis 29 april, kl 15-19
Kom och känn på Pings sköna klubbor och putters. Kolla bl a in nya snygga  i25-serien. Herr-, dam- och juniorklubbor.

TITLEIST
Ons 30 April, kl 15-19
Titleist är på plats med hela sitt sortiment. Här finns mycket läckert att testa. Herr- och damklubbor.

COBRA
Sön 4 maj, kl 10-16
Cobras Custom Fitting Truck kommer till Österåker!
I Tour Trucken bygger Cobra klubbmakare dina klubbor medans du väntar! Leverans samma dag! Herr-, dam- och juniorklubbor. För att få järnklubbor utprovade och byggda samma dag bokar du tid hos Paul i shopen.

Boka din tid för custom fitting under demodagarna
Du bokar tid hos Paul i shopen för din utprovning under dagen. paul@ostgk.se, 08- 540 851 90 eller 070-856 95 58.

Ditt bonuskort hämtar du i shopen
Alla som hämtar ut ett bonuskort får 10% i bonus på sina köp i shopen. Shopen är laddad med klubbor, kläder, skor och andra sköna prylar. Välkommen in!