Tack för att du betalar din årsavgift online via Min Golf!

Precis som förra året kan du som är aktieägare betala din årsavgift (medlems- och spelavgift) online. Det går bra att göra detta från och med idag (7/12) via Min Golf. Du loggar in på samma ställe som när du bokar starttider och ändrar ditt hcp.

Du som är förälder och har juniorer som är medlemmar i klubben kommer inom kort att få mer information om avgifterna och hur det går till när du betalar dessa (det är inte möjligt att betala än).

Onlinebetalning av årsavgiften är smidigt för både dig som medlem och för oss, då vi slipper mycket administration och klubben sparar både tid och pengar.

Du kan betala dina avgifter online via Min Golf t o m 28 februari 2021. Därefter skickar vi ut faktura via e-post/vanlig post och då tillkommer en administrativ avgift på 100 kr. Årsavgiften ska vara betald senast 15/3-2021.

Fördelar vid betalning online:

1. Du som betalar online är med i utlottningen av följande:
      - Din årsavgift återbetald - 1 person vinner detta
      - 10-klippkort för dagens lunch - 1 person vinner detta
      - 10-klippkort på padel - 3 personer vinner detta
      - Greenfeevoucher på Öster by Stenson - 3 personer vinner en varsin voucher
2. Du sparar 100 kr i administrations/fakturaavgift
       - Avgiften läggs på fakturan vid betalning efter den 28/2-21
3. Ditt medlemskap för 2021 aktiveras omgående
4. Du betalar snabbt och enkelt och kan göra det fr.o.m. idag 7 december 2020

STEG-FÖR-STEG film om hur du betalar online - klicka här...

Länken ovan tar dig till en instruktionsfilm som beskriver flödet för hur du som medlem enkelt betalar din årsavgift via Min Golf. Filmen går igenom steg för steg hur en betalning genomförs, vilka betalsätt det finns att välja (kort, swish, faktura eller delbetalning) på samt hur du får kvitto efter genomförd betalning.
När du betalar via Min Golf får du även ett kvitto som du kan använda för friskvårdsbidrag.

Frågor?

Stort tack för att du väljer att betala online!

Hälsar personalen