Herrkommittén - mejl nr 1 2023

Herrkommittén önskar alla herrar (20-65 år) välkomna till säsongen 2023

Vi ser fram emot en ny säsong som som kommer fyllas av roliga golftävlingar och möjligheter att träffa nya och gamla golfvänner. Vi kommer precis som tidigare år anordna Torsdagsgolfen. Med deltävlingar varannan vecka och som i slutet av säsongen summeras ihop till Herrgolfens Order of Merit 2023. Anmälan till torsdagstävlingarna öppnar 1 april 2023. 


Vi kommer naturligtvis spela den mycket populära och uppskattade Singel Matchstege, där vi förra säsongen var 128 spelare som deltog. Vi kommer i år sätta en första gräns på 128 spelare, så häng på låset när anmälan öppnar upp fredag 24 februari kl 09.00. Om intresset är väldigt stort kan herrkommittén besluta om att utöka till 256 spelare!


Vi kommer även att anordna en Foursome Matchstege. Nytt för i år är att ni kommer kunna anmäla ert lag (dvs ej lottade lag som vi hade förra säsongen). De 64 först anmälda spelarna kommer bilda 32 lag och där laget sen tävlar mot de andra lagen i en matchstege som pågår under hela säsongen. Om intresset är väldigt stort kan herrkommittén besluta om att utöka till 64 lag!

Även Foursomestegen öppnar upp för anmälan fredag 24 februari kl 09.00.Vi ser fram emot att träffa er snart!

//Bengt & Niclas
Herrkommittén