Herrkommittén informerar
Hej!

Vi i Herrkommittén vill hälsa dig välkommen som ny aktiemedlem i Österåkers GK.

Under några år har vi (Niclas och Bengt) ansvarat för tävlingar och arrangemang för herrar 20-65 år i klubben, där torsdagsgolferna och våra två matchstegar är dom stora delarna.

Som ny i klubben är det ett utmärkt sätt att lära känna fler medlemmar och skaffa sig nya golfvänner. Vi lottar alltid bollarna på våra torsdagstävlingar och de allra flesta stannar kvar i The Lake House efter rundan och umgås en stund och tar något att äta och dricka. 

Hoppas att du vill vara med i vår verksamhet och du får gärna höra dig till någon av oss, om du har frågor. Du hittar våra mejladresser nedan. 

På bilden ovan ser du vilka vi är, så säg gärna hej om du möter oss på klubben. Vi påminner även nedan om det mejl som imorse gick ut till alla herrar 20-65 år på klubben.

Golfhälsningar från 

Niclas Hellqvist och Bengt Fällborg
E-post: hellqvist42@gmail.com
E-post:b.fallborg@gmail.com

 

Herrkommittén önskar alla herrar (20-65 år) välkomna till säsongen 2023

Vi ser fram emot en ny säsong som som kommer fyllas av roliga golftävlingar och möjligheter att träffa nya och gamla golfvänner. Vi kommer precis som tidigare år anordna Torsdagsgolfen. Med deltävlingar varannan vecka och som i slutet av säsongen summeras ihop till Herrgolfens Order of Merit 2023. Anmälan till torsdagstävlingarna öppnar 1 april 2023. 


Vi kommer naturligtvis spela den mycket populära och uppskattade Singel Matchstege, där vi förra säsongen var 128 spelare som deltog. Vi kommer i år sätta en första gräns på 128 spelare, så häng på låset när anmälan öppnar upp fredag 24 februari kl 09.00. Om intresset är väldigt stort kan herrkommittén besluta om att utöka till 256 spelare!


Vi kommer även att anordna en Foursome Matchstege. Nytt för i år är att ni kommer kunna anmäla ert lag (dvs ej lottade lag som vi hade förra säsongen). De 64 först anmälda spelarna kommer bilda 32 lag och där laget sen tävlar mot de andra lagen i en matchstege som pågår under hela säsongen. Om intresset är väldigt stort kan herrkommittén besluta om att utöka till 64 lag!

Även Foursomestegen öppnar upp för anmälan fredag 24 februari kl 09.00.