Erbjudande – Företagsgolf på Österåker
Hej,
Här kommer ett erbjudande vid bokning av förtagsgolf.

Våra banor är i mycket bra skick, så passa på att boka din företagsgolf, kick-off eller ditt träningsevent, stort som litet.

Erbjudande
Vid bokning just nu får ni ta ut 25 procent av priset för aktiviteten i vår nya välsorterade golfshop.
Exempel; Aktivitet för 20.000:- ger 5.000:- att handla för vår golfshop.

Hör av er till oss så hjälper vi dig att med ett upplägg efter era önskemål.

Anders Sjöstrand
Marknad och försäljning
anders@ostgk.se

Andreas Ljunggren
VD och Klubbchef
andreas@ostgk.se

Lycka till med spelet, jag hoppas att vi ses på banan!

Andreas Ljunggren
VD Österåkers Golf

Välkommen att delta i VD-tävlingen VDtour som går här på Österåker
Är du VD är du är inbjuden till Sveriges första VDtour tävling. Företagsgolf i Sverige var en gång i tiden synonymt med Svenska Dagbladets Företagsgolf som startade någon gång på 80-talet. Nu är det dags att samla landets golfande VDar för att kora vem som är den bäste golfspelaren.

Välmående medarbetare säkerställer resultat och lönsamhet
Utöver att kora den bästa golfspelaren har vi bjudit in Lise-Lotte Janson, en av initiativtagarna till Compassion Day, årets Dialog-dag på Skepparholmen, som kommer att handla om ”Compassion Leadership”. Lise-Lotte kommer att prata om hur mer Compassion i våra företag leder till välmående medarbetare som säkerställer resultat och lönsamhet på lång sikt. Liselotte har en bakgrund som konsult inom Corporate Wellness.

Österåkers Västerled – i mycket bra skick
Vi kommer att spela ute på Österåkers Västerled, en bana som stått värd för damernas Europatour, herrarnas Challengetour och EM för herrar. Startfältet är begränsat till 72 personer och kraven för att delta är att du är VD samt har hcp 30 eller bättre. Tävlingen kommer att spelas som poängbogey över 18 hål med gemensam Shotgun start. Banan är efter en gynnsam vinter och hårt arbete i mycket bra skick.

Lunch innan tävlingen och grillbuffé efter
Förutom själva huvudtävlingen, är det längsta drive, närmast hål samt ”beat the pro”. Det serveras även lunch innan rundan samt grillbuffé direkt efter. Vid incheckningen får man ett startkit.

Prisbordet är uppdukat med bland annat en vandringspokal.

Datum: 10 juni 2014
Bana: Österåkers Golfklubb, Västerled (ostgk.se)
Incheckning: 11.00 – 11.30
Start: 13.00