Medlemsmejl - extra information om våra luncher och julbord

Extra information om våra luncher och julbord

Det har varit ett bra år trots rådande pandemi, något som vi berört nyligen i både klubbladet och Q3-rapporten. Vi har hela säsongen vidtagit åtgärder för att verkligen minimera risk för smittspridning för både anställda och våra gäster.

Vi tar ansvar
Med anledning av den kraftigt ökade smittspridningen tar vi åter ansvar och vidtar ett antal åtgärder för att följa gällande restriktioner och direktiv. Årets julbord och skaldjursplatå ställs in och vi stänger även serveringen av dagens lunch i restaurangen efter den 27/11.

Vi tänker nytt
Vi tänker om och tänker nytt för luncherna och julborden under december och hoppas att du som medlem fortsätter stödja klubben genom att välja våra nya alternativ nedan.

Ta hand om dig!

Hälsar personalen på klubben

DAGENS LUNCH SOM TAKE AWAY

Vi tar vårt ansvar i rådande läge och stänger serveringen av lunch i restaurangen efter den 27 november.

Vi kommer fortsätta att erbjuda våra populära luncher men endast för avhämtning i anslutning till restaurangen. Du kan köpa våra luncher på vardagar mellan kl 10-14. Veckans meny finns på hemsidan och länk till denna hittar du längre ner.

Du kan ringa/mejla för att boka din lunchbeställning eller bara komma förbi och köpa lunchen på plats! Det går att betala med kort eller swish, även våra klippkort gäller.

Pris avhämtning: 95 kr inkl. dagens lunch, sallad, bröd och smör.
Kontakt: 08-540 851 65 eller restaurang@ostgk.se

Välkommen hälsar restaurangteamet!

För veckans lunchmeny - klicka här...

VÅR GODA JULMAT FÖR AVHÄMTNING ELLER HEMLEVERANS

Unna dig färdiglagad julmat av bästa kvalitet från klubbens restaurang!

Vi väljer med anledning av nya direktiv att ställa in årets julbord och skaldjursplatå i Halfway House.

Du kan istället beställa våra goda klassiker i färdiga paket eller plocka ihop dina egna favoriter av julmat. All mat är lagad hos oss i köket på Österåkers Golfklubb och vi hoppas att vi kan få göra din julmat till något extra denna jul!

Du kan hämta din beställning på klubben den 22:a eller 23:e december. Vi erbjuder även hemleverans om du bor inom 15 minuter från klubben. Sista dag för beställning är den 15 december.

Exempel på färdiga paket:

• Jultallrik för 1 person, 345 kr
  • Julpåse för 2-3 personer, 695 kr
  • Jullåda för 4-5 personer, 1195 kr

Välkommen med din julbeställning önskar restaurangteamet!

För mer information och beställning - klicka här...