Hej Medlem!

God fortsättning och hoppas att du haft sköna avkopplande dagar kring jul och nyår. Vi på klubben har passat på att vara lediga över helgerna och klubbhuset har varit stängt en period. Restaurangen öppnade för dagens lunch redan i tisdags och det har varit full fart med många gäster från start vilket är riktigt positivt! Från måndag den 13 januari är vi åter på plats även på kansliet om du behöver komma i kontakt med oss. 

Vi påminner nedan om vår matlagnings-, golf- och vinprovningsaktivtet fredag 24 januari på klubben! Många har redan bokat in sig, men det finns några platser kvar - så boka in dig snarast om du vill vara med. 

Några medlemmar har hört av sig kring betalning och aktivering av medlemskapet. Vi vill förtydliga att så fort du har betalt din årsavgift aktiveras ditt medlemskap automatiskt och du får tillgång till alla funktioner i Min Golf. Så länge du inte har betalt din avgift är ditt medlemskap ej aktivt och du kan framför allt inte boka tider. Mer information kring betalning på nätet, vilka datum som gäller och en bra film på betalningsprocessen hittar du nedan.

Vi ser fram emot ett nytt spännande golfår tillsammans!

Bästa hälsningar

Personalen 

Välkommen till en kväll med mat, vin och golfaktivitet fredag 24 januari! 

Vi delas i tre grupper och där alla kommer att delta i de olika momenten matlagning, vinprovning och golfaktivitet.
Vi börjar kl 18.00 och aktiviteterna avslutas med en härlig middag som deltagarna fått vara med om att laga själv.

Priset för medlem samt gäst till medlem är 595 kr/person inkl. vinprovning, matlagning, golfaktivitet och trerätters middag. Dryck till maten tillkommer.
Pris för icke medlem är 645 kr/person

Boka din plats nu! Via mejl restaurang@ostgk.se eller tel 08-54085165. 
Max 30 deltagare, det finns ett fåtal platser kvar så skynda dig att boka om du vill vara med.

Tack för att du betalar din årsavgift online via Min Golf!

Till och med den 31 januari 2020 kan du enkelt betala din årsavgift (medlems- och spelavgift) via ”Min Golf”. Du loggar in på samma ställe som när du bokar starttider och ändrar ditt hcp. Du som är förälder och har barn som är medlemmar i klubben, betalar enkelt avgiften genom att logga in på deras Min Golf-sida med deras användaruppgifter. Saknar du deras uppgifter eller är osäker på dessa, kontakta kansliet för mer information. 

När du har betalat din årsavgift aktiveras ditt medlemskap omgående för 2020. Innan du har betalat din årsavgift för 2020 är inte ditt medlemskap i Min Golf aktivt och du kan då bland annat ej boka tider. 

Onlinebetalning av årsavgiften är smidigt för både dig som medlem och för oss, då vi slipper mycket administration och klubben sparar både tid och pengar. Du kan betala dina avgifter online via Min Golf t o m 31/1–2020. Därefter skickar vi ut faktura via e-post/vanlig post och då tillkommer en administrativ avgift på 100 kr. Årsavgiften ska vara betald senast 29/2-2020. 

FÖRDELAR VID BETALNING ONLINE:

1. Du som betalar online senast 31/1 är med i utlottningen av följande:
      - Din årsavgift återbetald - 1 person vinner detta
      - 10-klippkort för dagens lunch - 1 person vinner detta
      - 10-klippkort på padel - 3 personer vinner detta
      - Greenfeevoucher på Öster by Stenson - 3 personer vinner en varsin voucher
2. Du sparar 100 kr i administrations/fakturaavgift
       - Avgiften läggs på fakturan vid betalning efter den 31/1-20
3. Ditt medlemskap för 2020 aktiveras omgående
4. Du betalar snabbt och enkelt 

STEG-FÖR-STEG film om hur du betalar online - klicka här...

Länken ovan tar dig till en instruktionsfilm som beskriver flödet för hur du som medlem enkelt betalar din årsavgift via Min Golf. Filmen går igenom steg för steg hur en betalning genomförs, vilka betalsätt det finns att välja (kort, swish, faktura eller delbetalning) på samt hur du får kvitto efter genomförd betalning.

Kvitto för friskvårdsbidrag?
När du betalar via Min Golf får du även ett kvitto som du kan använda för friskvårdsbidrag.