MEDLEMSMEJL VECKA 3
Hej Medlem!

En av våra samarbetsklubbar, Salems GK, håller sin 9-hålarsbana Högantorp öppen för spel. Via vårt greenfeesamarbete har Österåkersmedlemmar fritt spel (gäller måndag-torsdag och max 1 runda per person och vecka). Receptionen på Salem är stängd, du checkar in genom att skriva ditt golf-id, starttid, datum och att du är medlem på Österåker på en lapp och lägger den i greenfeeinkastet. Kom ihåg att du måste ha betalt din årsavgift för 2020 och är därmed aktiv i MinGolf för att kunna boka en starttid. Se info nedan.

Välkommen till årets första demodag på klubben - torsdag 6 februari! Testa putters från Scotty Cameron, Mizuno, Evnroll och PXG. Mer info om demokvällen nedan. 

Några medlemmar har hört av sig till oss kring betalning och aktivering av medlemskapet. Vi vill än en gång förtydliga att så fort du har betalt din årsavgift aktiveras ditt medlemskap för säsongen 2020 automatiskt och du får tillgång till alla funktioner i Min Golf. Så länge du inte har betalt din avgift är ditt medlemskap ej aktivt och du kan framför allt inte boka tider. Mer information kring betalning på nätet, vilka datum som gäller och en bra film på betalningsprocessen hittar du nedan. Det har tyvärr varit lite problem med betalning via utlandet och även vid val av betalningsmetoden faktura. Något som de ansvariga för systemen jobbar hårt med att lösa inom kort. Vi ber så mycket om ursäkt för det. 

Det finns behov av fler som kan vara funktionärer på Scandinavia Mixed i juni! Senast 31 januari vill vi ha din anmälan. Du får då möjlighet att se spelarna på nära håll och dessutom lite ”belöningar”. Du som tidigare anmält dig behöver inte göra det igen.

Bästa hälsningar

Personalen 

DEMO AV PUTTERS 6 FEBRUARI

Välkommen till årets första demodag på Österåker!

En unik chans att prova nyheter från våra partners.
På plats kommer du kunna testa putters från Scotty Cameron, Mizuno, Evnroll och PXG.
Du hittar oss på översta våningen i klubbhuset mellan kl 16-19. Ingen bokning behövs, drop-in gäller. 

Självklart bjuder vi på ett glatt leende och kaffe.

ONLINE-BETALNING AV ÅRSAVGIFT

Tack för att du betalar din årsavgift online via Min Golf!

Till och med den 31 januari 2020 kan du enkelt betala din årsavgift (medlems- och spelavgift) via ”Min Golf”. Du loggar in på samma ställe som när du bokar starttider och ändrar ditt hcp. Du som är förälder och har barn som är medlemmar i klubben, betalar enkelt avgiften genom att logga in på deras Min Golf-sida med deras användaruppgifter. Saknar du deras uppgifter eller är osäker på dessa, kontakta kansliet för mer information. 

När du har betalat din årsavgift aktiveras ditt medlemskap omgående för 2020. Innan du har betalat din årsavgift för 2020 är inte ditt medlemskap i Min Golf aktivt och du kan då bland annat ej boka tider. 

Onlinebetalning av årsavgiften är smidigt för både dig som medlem och för oss, då vi slipper mycket administration och klubben sparar både tid och pengar. Du kan betala dina avgifter online via Min Golf t o m 31/1–2020. Därefter skickar vi ut faktura via e-post/vanlig post och då tillkommer en administrativ avgift på 100 kr. Årsavgiften ska vara betald senast 29/2-2020. 

FÖRDELAR VID BETALNING ONLINE:

1. Du som betalar online senast 31/1 är med i utlottningen av följande:
      - Din årsavgift återbetald - 1 person vinner detta
      - 10-klippkort för dagens lunch - 1 person vinner detta
      - 10-klippkort på padel - 3 personer vinner detta
      - Greenfeevoucher på Öster by Stenson - 3 personer vinner en varsin voucher
2. Du sparar 100 kr i administrations/fakturaavgift
       - Avgiften läggs på fakturan vid betalning efter den 31/1-20
3. Ditt medlemskap för 2020 aktiveras omgående
4. Du betalar snabbt och enkelt 

STEG-FÖR-STEG film om hur du betalar online - klicka här...

Länken ovan tar dig till en instruktionsfilm som beskriver flödet för hur du som medlem enkelt betalar din årsavgift via Min Golf. Filmen går igenom steg för steg hur en betalning genomförs, vilka betalsätt det finns att välja (kort, swish, faktura eller delbetalning) på samt hur du får kvitto efter genomförd betalning.

Kvitto för friskvårdsbidrag?
När du betalar via Min Golf får du även ett kvitto som du kan använda för friskvårdsbidrag.

VI BEHÖVER FLER FUNKTIONÄRER TILL SCANDINAVIAN MIXED

Stenson och Sörenstam är värdpar för Scandinavian Mixed i juni 2020

Majorvinnarna Henrik Stenson och Annika Sörenstam står värdar för golftävlingen Scandinavian Mixed på Bro Hof 11-14 juni. Tävlingen där 78 herrar och 78 damer spelar mot varandra på samma bana och om gemensamma prispengar och en trofé.

Är du intresserad av att vara funktionär på Scandinavian Mixed? Som klubb ansvarar vi för att bemanna de positioner som behövs på det hål klubben blir tilldelad.

De personer som jobbar som funktionärer får följande:

  • Pikétröja, ytterplagg och keps
  • Frukost/lunch alt. lunch/fika under tjänstgöringsdagarna
  • Fri parkering och entré under tävlingsdagarna
  • 2 extra entrébiljetter

OBS! Som funktionär innanför repen ska man vara beredd på att arbeta 3 st 1⁄2 dagspass (halva torsdagen och fredagen samt lördag eller söndag).

Vill du jobba som funktionär tillsammans med andra medlemmar på Bro Hof 11-14 juni 2020?
Anmäl ditt intresse till Mats Lundin mats.lundin@ostgk.se. Mats svarar även på frågor om det är något du undrar över. 
PS. Du som redan anmält dig behöver inte göra det igen. 

SISTA CHANSEN FÖR ANMÄLAN TILL AKTIVITETSKVÄLLEN

Några platser kvar - En helkväll med mat, vin och golfaktivitet fredag 24 januari! 

Vi delas i tre grupper och där alla kommer att delta i de olika momenten matlagning, vinprovning och golfaktivitet. Vi börjar kl 18.00 och aktiviteterna avslutas med en härlig middag som deltagarna fått vara med om att laga själv.

Priset för medlem samt gäst till medlem är 595 kr/person inkl. vinprovning, matlagning, golfaktivitet och trerätters middag. Dryck till maten tillkommer.
Pris för icke medlem är 645 kr/person

Boka din plats nu! Via mejl restaurang@ostgk.se eller tel 08-54085165.