MEDLEMSMEJL FRÅN ÖSTERÅKERS GOLF - VECKA 39
Hej Medlem! 

Nästa lördag den 5 oktober står Klubbkommittén värd för årets trevligaste medlemstävling! Det är dags för sista chansen med efterföljande annual dinner. En heldag på klubben med lagtävling, after golf, mingel, middag och musik. Om du inte redan har anmält dig, gör det nu. Mer info nedan. 

Flera Order of Merits har avgjorts under veckan som gått. Tävlingskommittén, Herrgolfen samt Shopens onsdagsgolf har korat säsongens vinnare. De presenteras nedan och är även meddelade personligen.  

Alla aktiemedlemmar får en guldtacka. Du aktiemedlem som var med på invigningen den 15 september kunde kvittera ut en fin gåva. Om du inte kunde delta den 15:e kan du hämta ut din gåva i efterskott, en guldtacka som innehåller en exklusiv greenlagare.

Vad gäller för spel på våra samarbetsklubbar i höst? Det fria spelet på Åkersberga GK upphör den 30 september. Så länge vi och våra samarbetsbanor har öppet gäller våra greenfeesamarbeten.

Nu hoppas vi att du hinner med några härliga höstrundor till på både Västerled och Öster by Stenson.

Soliga hösthälsningar från personalen

SISTA CHANSEN MED ANNUAL DINNER

Höstens trevligaste tävling för medlemmar!

Lördag den 5 oktober är du som medlem på Österåkers GK varmt välkommen att delta vid Sista Chansen. Vi kör enligt tradition en 4-manna scramble. Anmäl ditt 4-mannalag eller anmäl dig ensam och bli ihoplottad med andra trevliga medlemmar! 

Tävlingsavgiften är 600 kr/person och då ingår tävling, fördrink, 2-rätters middag + kaffe/kaka och fint prisbord med flera utlottningar. Vi kör kanonstart kl 11.00, restaurangen är öppen för after golf direkt efter rundan och både dam- och herrbastun är igång, ta med dig ombyte så slipper du åka hem emellan. Den gemensamma avslutningsmiddagen inleds kl 18.00 med fördrink och mingel. 

Välkommen till en heldag med golf, god mat, fint prisbord och trevligt sällskap!

Hälsar Klubbkommittén
Peter, Sigrid, Uffe och Mia

VINNARE I ORDER OF MERIT 2019

Under säsongen har flera olika Order of Merit genomförts på klubben

Tack alla som deltagit i tävlingarna och hoppas att vi får minst lika stort deltagarantal till nästa år.
Vinnarna har även meddelats personligen. 

STORT grattis till alla vinnare! 

Tävlingskommitténs OoM

1. Sol-Britt Bergh - 178 p
2. Claes Esplund - 154 p
3. Björn Karlsson - 153 p
4. Peter Sandin - 153 p
5. Kim Ljunggren - 143 p

Shopens onsdagsgolf OoM

1. Niclas Hellqvist - 156 p
2. Daniel Gustavsson - 146 p
3. Patrick Widemo - 140 p
4. Toomas Palusaar - 94 p
5. Mikael Degerman - 93 p  

Herrgolfens OoM

1. Peter Widin - 64 p
2. Claes Larsen - 48 p
3. Björn Sundberg - 46 p
4. Ulrik Dellwik - 44 p
5. Martin Dahlström - 41 p 

GULDTACKA TILL AKTIEMEDLEMMAR

Alla aktiemedlemmar kan hämta ut en guldtacka med en exklusiv greenlagare

Du aktiemedlem som var med på stora invigningen den 15 september kunde kvittera ut en fin gåva. Hoppas att du gillade den! 

Om du inte var med den 15:e kan du hämta ut din gåva i efterskott. Dessa finns på kansliet och det finns en per aktieägare. 

Välkommen in! 

VÅRA SAMARBETSKLUBBAR

Vad gäller för spel på våra samarbetsklubbar i höst? 

Då vi haft begränsat med spel under en stor del av säsongen har vi erbjudit olika typer av greenfeesamarbeten till dig som medlem, där det på ett antal banor t o m inneburit fritt spel. Nu har vi 36 hål att nyttja men självklart fortsätter våra samarbeten, vilket varit mycket uppskattat och nyttjats flitigt under året. 

En liten förändring fr o m 30/9 är att det fria spelet (20 spelrätter i veckan) på Åkersberga GK upphör att gälla. Så länge vi och våra samarbetsbanor har öppet gäller våra utökade- och ordinarie greenfeesamarbeten enligt vår hemsida. 

Vad händer 2020?

Vi kommer naturligtvis även säsongen 2020 att erbjuda ett flertal samarbetsklubbar till reducerad greenfee. Vårt mål är att även kommande säsong erbjuda klubbar med utökat samarbete med kraftigt reducerad greenfee eller fritt spel. Vi återkommer med under våren med hur det ser ut för 2020. 

  Information om våra greenfeesamarbeten - klicka här...