MEDLEMSMEJL VECKA 43
Hej Medlem!

Nu har vi lottat ut julbord och lunchkort. Tack alla som svarat på enkäten om restaurangen, kiosken och Halfway House. Mycket värdefull feedback som vi tar med oss till nästa säsong. De lyckliga vinnarna i utlottningen av ett varsin klassisk jullunch blev Lenn Burendahl och Sean Donelly och vinnaren av ett klippkort för luncher i restaurangen blev Lis Wahlgren Brännström. Ni kan hämta ut era vinster på kansliet. Grattis! 

Tävla på Västerled på Halloween! Lördag 31 oktober kör vi en extra tävling som är öppen endast för medlemmar. Vi tävlar i en bästboll i 4-mannalag och korar även bästa klädseln i Halloweentema. Vi serverar lättare mat både på banan och efter rundan. Anmäl ditt lag nu och börja planera för en lämplig tävlingsutstyrsel. Mer info om Halloweentävlingen hittar du nedan. 

Vilka öppettider gäller på anläggningen och klubben nu? Längst ned hittar du aktuella öppettider och vad som stängt för säsongen. 

/Personalen

HALLOWEEN BÄSTBOLL 31 OKTOBER

Välkommen att anmäla dig till klubbens Halloween Bästboll! Vi har ett fint pris till den som är bäst/mest kreativt klädd i Halloweentema :)

Då vädret ser ut att bli okej fram till 31:a kör vi en extra tävling som endast är öppen för medlemmar på Österåkers GK. Tävlingen kan komma att ställas in på kort varsel om banan eller vädret inte tillåter spel. 

INFORMATION OM TÄVLINGEN

Datum: lördag 31 oktober
Starttid: kanonstart kl 10.00
Bana: Västerled
Spelform: Bästboll (även kallad fyrboll) i 4-mannalag med slaggolf och max +5 per hål. Varje spelare får tillgodoräkna sig 90% av sitt spelhcp. De 2 bästa scorerna per hål räknas i totalresultatet. Endast laganmälan är möjlig.
Tävlingsavgift: 300 kr/pers inkl. grillad korv under dagen på banan (serveras vid kiosken) och lättare mat efter rundan.
Tävlingen är öppen för: endast öppen för medlemmar på Österåkers GK 
Tee: Herrar spelar från tee 56 och damer från tee 47. Herrar 75-79 år kan välja tee 52 och herrar över 80 år tee 47, detta ska meddelas till tävlingsledning innan start. 
Golfbil: Tillåtet endast med läkarintyg.
Slagmatta: Slagmatta är obligatorisk på den finklippta delen.
Extra tävlingar: Kom utklädd i Halloweentema! Vi korar vinnaren av den bästa, roligaste eller mest kreativa klädseln för dagen. Självklart kör vi även andra extratävlingar på banan.

Viktig information med anledning av Covid-19: 

Incheckning
: Tävlingsincheckning sker utomhus utanför restaurangen. En person i laget hämtar scorekort och tävlingsinformation. 
Uppvärmning
: Det är mycket viktigt att vi håller avstånd till varandra på rangen och puttinggreen. Tänk på att vi har utslagsplatser på andra sidan rangen och att du även kan nyttja konstgräsområdet för uppvärmning. 
Efter rundan
: Vi serverar lättare mat i restaurangen (den som ingår i tävlingen). För dig som inte vill sitta inomhus kommer vi att ha värmare igång på uteplatsen under tak och bord där du kan sitta. Miljön inne i restaurangen är Corona-anpassad där vi minskat antal stolar och glesat ut bland borden. Vill du hellre ta med dig maten hem i en låda, går det bra.
Ingen prisutdelning
: Med anledning av Covid kan vi inte samla alla tävlande efter rundan. Resultatet kommer att redovisas efter helgen och de som vunnit priser kommer att kunna hämta dessa på klubben fr o m måndag 2/11. 

Välkommen att anmäla ditt lag till årets sista och kanske mest annorlunda tävling med utklädda golfare!  

ÖPPETTIDER PÅ ANLÄGGNINGEN

Säsongen börjar lida mot sitt slut och vi drar ner lite på våra öppettider på klubben. 

Nedanstående gäller så länge Västerled är öppen för spel.

RESTAURANG 
Dagligen kl 08.00-16.00

KÖK
Dagens lunch serveras vardagar kl 10.00-14.30, varm mat finns till kl 16.00
Helgens tips serveras lördag och söndag 11.00-16.00

HALFWAY HOUSE har stängt för säsongen

KIOSK VÄSTERLED
Dagligen 09.00-16.00

SHOP
Dagligen 08.00-16.00

KANSLI
Måndag-torsdag kl 09.00-15.00

BANORNA OCH ÖVNINGOMRÅDEN
Västerled och konstgräsområdet på träningsakademin, lilla puttinggreen och range är öppet.
Öster by Stenson, korthålsbanan, träningsakademin och den stora puttninggreen är stängd