MEDLEMSMEJL VECKA 44
Hej Medlem!

Tack för att du engagerar dig! Förra veckan tackade vi för att så många tog sig tid att svara på restaurang-enkäten. Vi fortsätter på samma spår och riktar nu ett stort och innerligt tack till alla 940 personer som under juni och augusti svarade på medlemsenkäten Players 1st.

Era svar gör verkligen skillnad, nu får vi på ett konstruktivt sätt reda på vad ni medlemmar tycker och det blir ett bra underlag för vad vi bör prioritera på kort och lång sikt. Arbetet med att utvärdera svaren har påbörjats. I klubbladet och kvartalsrapporten, som kommer under november, berättar vi lite mer om undersökningen och vad ni medlemmar tycker om anläggningen och klubbverksamheten.

Höstmöte torsdag den 26 november. Nästa torsdag skickas kallelsen till årets höstmöte. Ett möte som kommer att hållas digitalt. All information om hur det fungerar skickar vi ut nästa vecka. Boka gärna in datumet i din kalender om du vill vara med. 

Masterskväll i Halfway House. Lördag den 14 november dukar vi upp mat och följer The Masters i Augusta på storbilds-TV i vårt mysiga Halfway House. Läs mer om vad som gäller nedan, förbokning är obligatorisk. 

Nya öppettider gäller på klubben från och med 2 november. Längst ned hittar du aktuella öppettider och vad som stängt för säsongen. 

/Personalen

THE MASTER I HALFWAY HOUSE 14 NOVEMBER

Välkommen att boka in dig till vår Masters kväll i Halfway House

Lördag den 14 november visar vi The Masters från Augusta på storbilds-TV i mysig miljö. Kom och umgås tillsammans med andra golfare och ät gott av kvällens buffé. Vi har fullständiga rättigheter i Halfway House. 


INFORMATION OM KVÄLLEN I HALFWAY HOUSE

Datum: Lördag den 14 november

Öppettider: vi öppnar kl 16.00 och stänger 23.00, maten serveras kl 17-20.30

Max antal: vi kan ta emot max 40 personer, förbokning obligatorisk

Pris: 250 kr/person inkl en härlig buffé med pulled pork samt hamburgare med tillbehör

Bokning: restaurang@ostgk.se eller 08-54085165


Varmt välkommen med din bokning!

ÖPPETTIDER PÅ ANLÄGGNINGEN FRÅN 2 NOVEMBER

Vi närmar oss november och dagarna blir allt kortare och vi drar ner lite till på våra öppettider.

Vi hoppas kunna hålla Västerled öppen en bit in i november, men det är vädret och kvalitén på banan som kommer att styra. Nedanstående tider gäller fr o m 2 november och så länge Västerled är öppen för spel.

RESTAURANG 
Dagligen kl 08.00-15.00

KÖK
Dagens lunch serveras vardagar kl 10.00-14.30. 
Helgens tips serveras lördag och söndag 11.00-15.00

HALFWAY HOUSE har stängt för säsongen

KIOSK VÄSTERLED
Dagligen 09.00-15.00

SHOP
Dagligen 08.00-15.00

KANSLI
Måndag-torsdag kl 09.00-15.00

BANORNA OCH ÖVNINGOMRÅDEN
Västerled och konstgräsområdet på träningsakademin, lilla puttinggreen och range är öppet.
Öster by Stenson, korthålsbanan, gräsytorna på träningsakademin, den stora puttninggreen är stängd och totalt golfbilsförbud gäller. 

  Öppettider som gäller t.o.m. söndag 1 november - klicka här...