MEDLEMSMEJL FRÅN ÖSTERÅKERS GOLF - VECKA 45
Hej Medlem! 

Vi utvecklar - fast personal från samtliga avdelningar har den 5-7 november varit på utvecklingsdagar. Vi har blickat tillbaka på säsongen, summerat, utvärderat och brainstormat. Det har resulterat i att vi självklart tar med oss det som fungerat bra, tar lärdom och förbättrar det vi inte tycker vi lyckats med till fullo och själklart har vi nya spännande idéer med oss till säsongen 2020. 

Öppettider - båda banorna och puttinggreenerna har stängt för säsongen, men rangen är öppen tills vidare. Vi drar ner lite till på våra öppettider i klubbhuset, se nedan om vad som gäller just nu. 

Anmälan öppen till höstmötet - torsdag 28 november är du välkommen till klubben. Läs mer och anmäl dig via länken nedan. 

Tidningen Svensk Golf övergår 2020 till en prenumerationstidskrift - som medlem får du ett bättre pris vid prenumeration och bidrar därmed till klubbens juniorverksamhet. Läs mer om tidningens förändringsprocess längst ner i mejlet. 

Sista dagen för att tömma bagskåpet är som vi tidigare meddelat den 15 november - om du inte redan tömt ditt förråd, är det hög tid att göra det. Därefter kommer vi att börja stuva in möbler och annat, vi behöver ytorna för vinterförvaring. 

Bästa hälsningar från personalen

ÖPPET PÅ ANLÄGGNINGEN JUST NU

KANSLI

Vi har telefontid kl 9-12 måndag till torsdag om du behöver komma i kontakt med oss. Det går alltid bra att mejla till kansli@ostgk.se och vi återkopplar så snart vi kan.

Självklart är du välkommen att titta in på kansliet på vardagar och prata med oss, vi har inte fasta öppettider men oftast är en eller flera av oss på plats mellan kl 9-16.

SHOP OCH CUSTOM FITTING

Fredag den 8 november är shopen öppen kl 12.30-14.00. Under vecka 46 har shopen öppet måndag-fredag kl 10-15 med lunchstängt 12.00-12.30. Det går alltid bra att mejla till shop@ostgk.se och vi svarar så snabbt vi kan. 

Det finns fortfarande möjlighet till custom fitting (utprovning av klubbor) så länge rangen är öppen. Kontakta vår expert Daniel för att boka in en tid via daniel.gustavsson@ostgk.se 

RESTAURANG

Vi fortsätter med våra luncher fram till torsdag den 27 november, därefter börjar vi med julborden. Lunchen serveras vardagar mellan kl 10.00-14.30. Då banorna är stängda har vi inte öppet i restaurangen under lördag och söndag. Kioskerna är stängda för säsongen. 

RANGEN OCH PUTTINGGREENER

Driving rangen är öppen tills vidare. Det går alltid bra att använda Solo-kortet eller ditt kreditkort för att köpa bollar i automaten. Puttinggreenerna är stängda för säsongen. 

PADEL

Padelbanorna är stängda för säsongen. 

HÖSTMÖTE TORSDAG 28 NOVEMBER

Österåkers Golfklubb kallar till höstmöte 2019

Program

18.15 - Kaffe och macka
18.30 - Kort information från bolaget om det gågna året samt en blick framåt
ca 20.30 - Mötet avslutas

Tid och plats

Dag: Torsdag den 28 november
Tid: 18.30
Plats: Österåkers golfklubb (vid stort intresse kommer vi att byta lokal)
Förtäring: Det kommer att bjudas på kaffe/te och macka från kl 18.15
Anmälan: Sista anmälningsdag är måndag den 25 november och anmälan till mötet är obligatoriskt. 

För anmälan till mötet - klicka här...

Handlingar: Samtliga handlingar finns tillgängliga på hemsidan senast två veckor innan mötet. Du finner dom under Klubben / Medlem / Årsmöten / Höstmöte 2019 (inloggning med golf-id krävs)

TIDNINGEN SVENSK GOLF ÖVERGÅR TILL PRENUMERATION

Nya Svensk Golf

Då Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har vi inlett ett samarbete med Svensk Golf för att göra det möjligt för dig som medlem att även i fortsättningen ta del av tidningen på ett förmånligt sätt.

Det innebär att du har ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även vi får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration. Detta bidrag kommer gå till vår juniorverksamhet. 


Så här säger nya Svensk Golf om sin tidning: 

Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare.

Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna. 

Vad händer med Svensk Golf under 2020?

Under 2020 kommer tre utgåvor av Svensk Golf att skickas ut precis som vanligt. Från och med nummer fyra kommer affärsmodellen för tidningen att förändras, då distributionsavtalet med Svenska Golfförbundet upphör, och övergå till att bli en prenumererad produkt. Därefter kommer Svensk Golf att producera sex utgåvor av tidskriften mellan maj till december 2020.

Vad kan läsarna förvänta sig av Svensk Golf i den nya modellen?

Svensk Golf vill fortsätta hålla fast vid mottot att "inspirera dig till bättre golf". Bättre golf kan handla om allt från att få matnyttiga och genomtänkta träningstips som gör att du spelar bättre golf till att du inspireras att vidga dina vyer och upptäcka nya golfbanor runtom i landet, eller utanför Sverige.

Vi lägger mycket krut idag på våra olika utrustningstester, men det är ett exempel på ett område vi vill vässa ytterligare för att kunna ge vår läsekrets ännu bättre vägledning inför köp av allt från järnset till avståndsmätare. Vi vill vara som den där golftokiga kompisen som du kan snacka golf med hur länge som helst och fråga vad som helst, allt från tävlingar eller nya drivers till vilka som är Sveriges roligaste, vackraste eller bästa banor.

Vilka innehållsmässiga fokusområden får nya Svensk Golf?
Alla våra läsarundersökningar ger ett tydligt kvitto på att vår läsekrets uppskattar Golfskolan med alla dess olika instruktionsavsnitt, våra utrustningstester samt våra banbesök och reportage från Golfsverige. Det är tre viktiga områden för oss att producera ännu bättre innehåll om. Självklart ska du också få möta de mest intressanta svenska golfprofilerna, från proffs till unika eldsjälar, och så ska vi krydda läsupplevelsen med riktigt bra berättelser från när och ibland även fjärran.

  Erbjudandet som medlem på Österåkers GK hittar du här...