MEDLEMSMEJL VECKA 46
Hej Medlem!

Västerled kommer att vara fortsatt öppen till att börja med t.o.m. den 22 november. Läs mer nedan om vad som gäller tills vidare med tidsbokning och ute på banan.  

Bagskåpen måste tömmas senast söndag 15 november. Även om vi har öppet på Västerled måste bagförrådet vara tomt nästa vecka då vi behöver göra arbeten i rummet. 

Nu är handlingarna klara till Höstmötet torsdag 26 november. Du hittar länk nedan till sidan för handlingarna. Kom ihåg att sista dag för anmälan, för att delta i det digitala höstmötet, är den 23 november.  

Medlemsenkät om klubbens golfshop och reception. För någon vecka sedan svarade ni medlemmar på en enkät om restaurang, kiosker och halfway house vilket gav oss oerhört mycket värdefull information. Nu hoppas vi på att du även vill ge oss feedback på klubbens golfshop och reception. Länk till enkäten hittar du nedan. 

Vill du ha ved? På klubben har vi för tillfället ett bra lager av ved - kubbad, men ej kluven. Längst ner hittar du mer info och kontaktuppgifter om du vill boka hämtning. 

/Personalen

VÄSTERLED FORTSATT ÖPPET

Vädret fortsätter att vara milt för året och vi håller Västerled öppen till den 22 november

Om vi får sämre väder eller att banan inte ser ut att tåla fortsatt spel, kan den behöva stängas på kort varsel. 

 • Tidsbokning gäller dagligen kl 08.00-16.00 via Min Golf. Som medlem får du ha en tid bokad på vardag och en på helg, ny tid kan bokas efter spelad runda.
 • Fram till kl 07.48 gäller bollränna.
 • För greenfeegäster gäller halva ordinarie priset, d v s 350 kr på helger och 275 kr på vardagar. Ingen övrig rabatt för t.ex. gäst till medlem. Samtliga greenfeesamarbeten har upphört att gälla för säsongen 2020 - de klubbar vi har samarbeten med betalar enligt gällande taxa hos oss och samma gäller hos dem i de fall deras bana är öppen.
 • Slagmatta är obligatoriskt på den finklippta delen. De finns i en låda vid 1:a och 10:e tee och återlämnas vid 18:e hålet efter rundan. Rundor som spelas på Västerled nu är ej hcp-gundande då spel med slagmatta är obligatoriskt.
 • Vid frost är det förbjudet att gå ut. Om du har en bokad tid brinner den inne och du får boka en ny tid i mån av plats.
 • Golfbil är förbjudet, även med läkarintyg.
 • Shop/recpetion och restaurang är öppna dagligen kl 8-15.

HANDLINGARNA TILL HÖSTMÖTET 2020

Höstmöte i Österåkers Golfklubb

Tid:   Torsdagen den 26 november 2020 kl. 18.30
Plats: Digitalt möte

Inloggningsuppgifter skickas via mejl

Styrelsen har beslutat att årsmötet genomförs digitalt. Det innebär att du deltar i mötet via länk. Information om hur det digitala mötet ska gå till skickas ut till alla anmälda efter sista anmälningsdatum. Du kommer att få inloggningsuppgifter via mejl och du loggar in på dator, surfplatta eller mobil. 

Mötet inleds med information om digitala systemet

För att deltagare ska bekanta sig med hur man text röstar så kommer mötet att börjas kl 18:30 med en information om systemet och vad deltagare kan göra. Därefter börjar höstmötet kl 19:00.

Frågor mejlas in senast två dagar innan

För att göra det digitala mötet effektivt ber vi dig att - om du har några frågor eller förslag baserat på handlingarna – skicka in frågorna i förväg till kansli@ostgk.se så kommer de att behandlas på mötet. Eventuella fullmakter ska vara inskickade senast två dagar innan mötet.

Sista anmälningsdag till mötet är den 23 november. 

Hjärtligt välkomna!
Österåkers Golfklubb, Styrelsen 

Länk till handlingarna - klicka här....

Länk till anmälan för Höstmöte - klicka här...

MEDLEMSENKÄT OM SHOP OCH RECEPTION

Genom att svara på vår enkät kan du ge oss värdefull information och synpunkter på hur du upplever vår shop & reception - utbudet, öppettider och annat

 • Vi uppskattar verkligen om du svarar så vi kan göra shop/reception ännu bättre för er medlemmar
 • Det tar bara några minuter
 • Vi lottar ut fyra dussin Titleist Pro V1 bland de som svarar och lämnat sina kontaktuppgifter
 • Önskar ditt svar helst direkt, men senast torsdag 26:e november

Länk till enkäten hittar du nedan.

Tack för att du tar dig tid att ge oss feedback! 

  Klicka här för att komma till enkäten...  
 
HÄMTA VED PÅ KLUBBEN

Behöver du fylla på med ved inför vintern?

Efter att vi röjt en hel del träd på anläggningen har vi för tillfället ett bra lager av ved på klubben. Veden är kubbad, men ej kluven och ligger vid dungen nära verkstaden. Vi kommer att fortsätta med röjarbetet vilket innebär att det lär nog bli ännu mer under vintern. 
 
Om du som medlem är intresserad av att hämta kubbad ved kontaktar du Sven Svenson i Frivilligkåren via mejl: sven.svenson49@gmail.com
Ni gör sedan upp om en lämplig tid för upphämtning.