Medlemsmejl - vecka 50
Hej Medlem!

Det närmar sig jul- och nyårshelgerna. Idag fredag 16 december stänger vi klubbhuset för några veckors vila. Vi serverar dock årets sista julbord och har öppet i shopen imorgon lördag 17 december. Information om hur klubbhus, restaurang och anläggning är stängt de närmaste veckorna kan du läsa om nedan.

Vi söker två nya medarbetare till klubben
Tjänsterna vi ska tillsätta är Restaurangchef och Butiks-/Receptionschef. Mer information om jobben hittar du nedan. 

Stort tack för en riktigt härlig säsong och vi önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
Varma hälsningar från oss alla i personalen

VINTERÖPPET OCH STÄNGT

Det är dags för oss att ta lite jul- och nyårsledigt

Vi informerar nedan om vilka datum vi har stängt och vad som gäller om vi får tillräckligt med snö så att vi kan erbjuda skidspår. 

Kansliet och klubbhuset stängt i fyra veckor
Klubbhuset och kansliet stänger fredag 16 december och öppnar åter måndag den 16 januari 2023. Vi läser av kanslimejlen sporadiskt under tiden vi har stängt. Om du har akuta frågor som inte kan vänta tills vi är tillbaka, kontakta oss via kansli@ostgk.se så svarar vi när vi läser av mejlen. 

Shopen har extra öppet
Välkommen att handla de sista julklapparna hos oss lördag 17 december i klubbens golfshop. Vi har stor rea och öppet mellan kl. 11-18 imorgon. 

Bommen är stängd 24/12 - 16/1
Då hela anläggningen är stängd kommer även bommen att vara stängd under denna period. Det går alltså inte att köra fram till klubbhuset under tiden vi har stängt. Bommen stängs efter att vi har delat ut de sista julkassarna den 23 december. 

Driving rangen och träningakademins konstgräs stängt
Hela driving rangen och träningsakademin är stängda åtminstone fram till 16 januari 2023. Även om vädret skulle växla om så har vi inte personal på plats för att sköta ytorna, bollplockning och maskiner.

Padelbanorna är stängda
Padelbanorna öppnar igen till våren. 

Öster by Stenson är stängd
Vi jobbar med vinterunderhåll på Öster by Stenson och det är inte tillåtet att varken promenera, rasta hundar eller dra egna skidspår på Öster. Risken är då stor att banan skadas. Tack för att du respekterar detta. 

Eventuell skidåkning på klubben
Om det faller tillräckligt med snö kommer det att erbjudas skidåkning på Västerled. Klubbhuset kommer inte att vara öppet även om det kanske blir aktuellt med skidspår under tiden vi har stängt. 

Information om skidspår
För information om eventuella skidspår, hänvisar vi till vår hemsida. 

Restaurang och The Lake House
Luncherna i restaurangen är stängda för året. Vi serverar årets sista julbord imorgon lördag 17 december. De som ska hämta förbeställda julkassar är välkomna till restaurangen den 23 december. Restaurangen är helt stängd fram till måndag 30 januari då vi öppnar igen för dagens lunch. The Lake House är stängd tills vidare. 

Aktuella öppettider hittar du alltid på vår hemsida, som vi håller uppdaterad under tiden vi har stängt i klubbhus och kansli. 

  Aktuella öppettider hittar du här...  
 
JOBBA PÅ ÖSTERÅKERS GOLFKLUBB?

Vi söker två nya medarbetare

Nu söker vi två nya kollegor som vill bli en del av vårt härliga team på Österåkers Golfklubb. Är du själv intresserad eller känner du någon som är lämplig för tjänsterna nedan?

Butiks-/receptionschef
Som butiks-/receptionschef är du en ledare som älskar service och försäljning. Du kan golf och är driven, engagerad, lösningsorienterad, ordningsam och en riktigt härlig person – en stjärna helt enkelt.

Restaurangchef
Vi söker dig som är en driven ledare med glimten i ögat som älskar liv och rörelse. Du har känsla för service och är engagerad, självgående och har koll på siffrorna – en stjärna helt enkelt.

För ansökan och mer information om tjänsterna, klicka här.