Medlemsmejl - vecka 50
Hej Medlem!

Idag fredag 18:e stänger vi klubbhuset för några veckors vila. Info om hur klubbhus och anläggning har stängt de närmaste veckorna kan du läsa om nedan.

Vi vill än en gång tacka alla er medlemmar för detta märkliga men ändå mycket fina år på Österåkers Golfklubb, för att du varit med och bidragit till att det blev resultatmässigt det bästa året någonsin. 

Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

Varma hälsningar från alla oss i personalen

PS. Tack till vår medlem Niclas Hellkvist för lånet av bilden på ditt tjusiga pepparkakshus!

Nu är det dags för oss på klubben att ta lite jul- och nyårsledigt och stänga klubbhuset i någon vecka

Vi informerar nedan om vilka datum vi har stängt och vad som gäller om vi får tillräckligt med snö så att vi kan erbjuda skidspår. 

Kansliet och klubbhuset stänger 18 december
Klubbhuset och kansliet stänger fredag den 18 december och öppnar åter måndag 11 januari 2021. Vi läser av kanslimejlen sporadiskt under tiden vi har stängt. Om du har några frågor kring medlemskap, betalning mm kan du kontakta oss via kansli@ostgk.se så svarar vi när vi läser av mejlen. 

Vi stänger infarten efter 23 december
Hela anläggningen är stängd efter 23 december. Bommen vid infarten till klubben kommer att låsas den 23 december, vilket gör att det inte går att köra fram till klubbhuset under tiden vi har stängt. Bommen öppnas igen den 11 januari. 

Driving rangen stänger den 23 december
Då vi stänger infarten (bommen) till anläggningen den 23:e, innebär det även att driving rangen stängs tills vidare. 

Padelbanorna stänger den 18 december
Härligt att se det spelats padel under hela december. Idag stänger vi våra padelbanor för säsongen, detta för att vi inte kommer att ha någon personal på plats som kan hjälpa till om det skulle behövas.

Öster by Stenson är avstängd
Med anledning av ombyggnationerna är hela Öster by Stenson stängd tills vidare. Det är för att vi inte kan garantera säkerheten om allmänheten vistas där under tiden vi jobbar med tunga maskiner. 

Eventuell skidåkning på klubben
OM det faller tillräckligt med snö kommer det att erbjudas skidåkning på Västerled. I detta fall låses bommen upp och det kommer att plogas fram till parkeringen. Klubbhuset kommer inte att vara öppet även om det kanske blir aktuellt med skidspår under tiden vi har stängt. 

Information om skidspår
För information om eventuella skidspår, hänvisar vi till Österåker Golfklubbs Facebook-sida.

Restaurangen 
Restaurangen är stängd för gäster, även om vi jobbar på för fullt för att förbereda de 1200 portioner julmat som ska avhämtas och levereras nästa vecka. Måndag 11 januari 2021 öppnar vi upp för våra luncher igen, så välkommen till oss på det nya året!