Medlemsmejl - vecka 7
Hej Medlem!

Det är snart dags för vårmöte för Österåkers Golfklubb och årsstämma för Österåkers Golf AB. Valberedningen vill att ni medlemmar tänker efter om ni själva eller någon ni känner skulle vilja engagera sig och arbeta i bolagets styrelse. Vi söker i första hand en person (gärna kvinna) som har kunskap om det juridiska/juristkompetens. Mejla ditt/dina förslag till valberedning@ostgk.se
Mötet hålls den 20 april, inbjudan kommer inom kort.

Vi söker fler som vill engagera sig i vår tävlingsverksamhet. Tisdag den 14 mars håller vi en informationsträff/utbildning för alla som är nyfikna på vår tävlingsverksamhet på klubben. Även du som varit delaktig tidigare är varmt välkommen. Läs mer nedan om vad det innebär att vara delaktig i våra tävlingar och kom på träffen om det verkar intressant! 

Vill du se världsgolf på nära håll? Den 8-11 juni spelas Scandinavian Mixed på Ullna och Österåkers Golfklubb kommer att bemanna ett av hålen under tävlingsdagarna. Läs mer om funktionärsarbetet nedan och anmäl ditt intresse via länken. 

/Personalen på klubben

INFORMATIONSTRÄFF TÄVLINGSVERKSAMHETEN

Välkommen på en träff gällande vår tävlingsverksamhet på klubben

Tisdag 14 mars kl. 18.00-19.30 är alla som är intresserade av att veta mer om tävlingsverksamheten, välkomna till klubbhusets restaurang!

Våra tävlingar är populära och blir ofta fullbokade långt före själva tävlingsdagen. Att vara delaktig som funktionär vid tävlingar är ett trevligt sätt att få lära sig mer om verksamheten, vara med vid roliga evenemang och bli en del av gemenskapen på klubben. 

Vi har följande roller som vi bemannar under en tävling: 

* Tävlingsfunktionär: För att vara tävlingsfunktionär krävs inga förkunskaper, vi har dokumentation som vi går igenom med dig och du jobbar alltid i team med andra som har tävlingserfarenhet tills du känner dig trygg. 
* Tävlingsledare: Vi på klubben kan hjälpa dig att bli trygg i rollen som tävlingsledare och det finns även kortare utbildningar om du vill lära dig mer. 
* Domare: För att vara domare krävs genomgången utbildning, vilket vi gärna berättar mer om och hjälper till att hitta kurser om du är intresserad.  

Alla är välkomna
Informationsträffen/utbildningen är både för dig som tidigare varit med i tävlingsverksamheten och för dig som är helt ny - alla är välkomna. Vi vill dock veta om du kommer, så anmäl dig nedan.

Vi som håller i träffen är Mia Collin och Johanna Holmberg

  För anmälan - klicka här...  
 
JOBBA SOM FUNKTIONÄR PÅ SCANDINAVIAN MIXED

Vill du se världsgolf på nära håll? 

Österåkers Golfklubb kommer att ansvara för ett hål på Volvo Car Scandinavian Mixed på Ullna GC den 8-11 juni. Vill du vara en av våra funktionärer från klubben och uppleva golf i världsklass på nära håll? 

Vi delar upp varje dag i två arbetspass, du jobbar antingen förmiddag eller eftermiddag. Hoppas att du kan vara med flera dagar vilket underlättar för oss vid planering av bemanning. Vi kommer att behöva upp emot 22 funktionärer per dag beroende på vilket hål vi tilldelas.  

Följande arbetsuppgifter förekommer:

 • Ansvar vid tee
 • Ansvar övergång och bevakning av väg vid hålet
 • Forecaddies/Lay-up
 • Ansvar vid green
 • Carry boards
 • Walking marshal 

Följande arbetsuppgifter kan även förekomma: 

 • Ansvar vid rangen
 • Ansvar vid chip- och puttinggreen

Ersättningen till funktionärer är följande:

 • Kläder (piké, tröja & keps)
 • Måltider
 • Biljetter

Anmälan: Sker på Min Golf tävling, för anmälan, klicka här. I anmälan anger du vilka dagar du kan jobba.
Frågor? Ansvarig för vår bemanning och funktionärerna är Mats Lundin och vi hänvisar eventuella frågor till mats.lundin@ostgk.se 

Andra funktionärsuppgifter? Det finns även andra arbetsuppgifter som du kan anmäla dig till direkt via Scandinavian Mixed hemsida, klicka här.