Medlemsmejl - vecka 8
Hej Medlem!

Vi söker fler golfvärdar och marshalls. Var med och bidra till ett fint välkomnande vid 1:a tee eller hjälp oss att bibehålla bra speltempo och ökad trivsel på banan och anläggingen. Mer info om engagemanget och vem du ska vända dig till hittar du nedan. 

Öppettider restaurangen. Under lågsäsong fram tills vi öppnar våra banor kommer köket att stänga kl. 14.00 och restaurangen kommer att ha öppet till 15.00. Varmt välkomna på lunch!

Betalning av årsavgift 2023. Vi påminner om att 28 februari är sista dag för betalning av årsavgiften 2023. Betalning sker via Min Golf och på hemsidan hittar du en förklaring till hur betalning görs, klicka här.

/Trevlig helg hälsar personalen på klubben!

VI SÖKER FLER GOLFVÄRDAR OCH MARSHALLS

Engagera dig i klubbens verksamhet

Vi söker fler golfvärdar som är de som hälsar spelarna välkomna vid 1:a tee. Du kan även engagera dig som marshall och då är du med och bidrar till bland annat ökad trivsel och bra speltempo på banan. Nedan kan du läsa mer om vad de olika insatserna handlar om och anmäla ditt intresse till kontaktpersonerna för respektive verksamhet. 

GOLFVÄRDAR

Vad gör en golfvärd?
- Som golfvärd är du klubbens professionella ansikte utåt och träffar många trevliga golfspelare. Din huvudsakliga och viktigaste uppgift är att hälsa spelare välkomna till 1:a tee, skapa en positiv känsla för klubben och informera om de regler som gäller för våra banor och för dagen.

Vad är det bästa med att vara golfvärd?
- Golfvärdservicen är oerhört uppskattad av både medlemmar och gäster. Du träffar spelarna före rundan och får vara del av den glädje och förväntan som infinner sig på 1:a tee. Du får frisk luft och gör en viktig social insats genom att se och bekräfta våra golfare på väg ut på banan.

Hur många pass förväntas jag göra?
- Du förväntas att göra minst 3 pass under säsongen men får självklart göra fler om du vill. Vi bemannar båda banorna, så vi behöver vara ett rejält gäng som jobbar och alla golfvärdspass sker på helger. Ett arbetspass är 3,5 timmar och du jobbar antingen förmiddag eller eftermiddag.

Vem kontaktar jag för att anmäla intresse att vara golfvärd?
- Mejla till golf@backnine.se så kontaktar Mats Wallin dig för mer information.  

MARSHALL

Vad gör en marshall?
- Marshall är ansvariga för att öka trivseln ute på banorna, speltempo, hjälpa till med diverse frågor, iaktta spelares uppträdande utifrån de regler som finns gällande att bibehålla kvalitén på banorna.

Vad är det bästa med att vara marshall?
- Att få träffa många härliga, glada medlemmar och gäster. Att få vara ute på banorna och se till att alla har det bra där ute.

Vem kontaktar jag för att anmäla intresse att vara marshall?
- Mejla till tomas.linneus@gmail.com så kontaktar han dig för mer information.