Nr 5 – 2014
Välkommen till din nya shop!
Nytt och fräscht
Från och med säsongen 2014 driver Österåkers Golfklubb shopen i egen regi. Vi har byggt om hela shopen och den är laddad med sköna klubbor, snygga kläder och skor. På klädsidan har vi bl a; Peak Performance, Gant, FootJoy, Puma, Daily Sports, Ralph Lauren, RLX och Nike.

Paul Youngman är ansvarig för shopen. Paul (hcp +1) hjälper dig även att prova ut dina klubbor i vår nya svingstudio.

Bonuskort – 10% på allt
Registrerar du dig i shopen och får ett bonuskort så får du 10% på alla dina köp i shopen. Mer info hittar du i shopen.

Custom fitting
Upptäck fördelen med anpassade klubbor
I vår nya studio på driving rangen får du hjälp med att prova ut dina nya klubbor så att de passar just dig. Vi har utprovning för NIKE, TITLEIST, COBRA och PING. Paul hjälper dig att hitta rätt!

Bli en bättre golfare – välkommen på medlemsträning
Häng med från början!
Medlemsträningen är speciellt framtagen för medlemmar i Österåker. Du får många träningstillfällen till låg kostnad. Variera din träning med oss under april till september. Varje pass 60 min, max 8 deltagare./pass. Innehåller alla delar i spelet, här får du hjälp med de bitar som du behöver och vill.

Boka dina pass på hemsidan
Valfritt antal pass, ditt nästa pass bokas när du gått det första osv.
Tränare: Peter Michols, Maria Bertilsköld och Anders Sjöstrand.
Pris: 995 kr inklusive rangekort 10 hinkar, betalas i shopen.

Bokning och mer info. Läs om alla träningstillfällen HÄR!

Demodagar
NIKE
– Sön 27 april kl 10-16
Först ut med demodag är Nike som kommer 27 april med sina fina produkter. Passa på att testa! Herr-, dam- och juniorklubbor.

PING
– Tis 29 april, kl 15-19
Kom och känn på Pings sköna klubbor och putters. Kolla bl a in nya snygga  i25-serien. Herr-, dam- och juniorklubbor.

TITLEIST
– Ons 30 April, kl 15-19
Titleist är på plats med hela sitt sortiment. Här finns mycket läckert att testa. Herr- och damklubbor.

COBRA
– Sön 4 maj, kl 10-19
Cobras Tour Truck kommer till Österåker!
I Tour Trucken bygger Cobras klubbmakare dina klubbor medans du väntar!
Herr-, dam- och juniorklubbor.

Boka tid för custom fitting på demodagarna
Boka din tid för custom fitting hos Paul i shopen. paul@ostgk.se, 08-540 851 90 eller 070-856 95 58.

Tävling – Premiären 26 april
Välkommen att spela premiärtävlingen!
– Premiären 26 april
– Scramble
– Österled
– Kanonstart klockan 9.00
– Startavgift 200:- inklusive lunch
– Ingår i OoM
– Anmäl dig HÄR!

Restaurang 56 Grader
Våra nya krögare Linda och Alex Eisner har haft en riktig succéstart sedan dom öppnade i januari. Välkommen att besöka restaurangen på en god och vällagad lunch från den populära buffén eller avnjut en a la carte-rätt.

Meny hittar du HÄR!

Vi ses!

23% rabatt på Ballingslöv kök
Medlemsförmån
Som aktieägare i Österåkers Golfklubb får du hela 23% rabatt vid köp av kök. Du köper ditt kök via Ballingslöv i Arninge.

Läs mer i bifogad pdf nedan.

Ballingslöv Arninge
info@ballingslov-arninge.se

Västerled öppnar torsdag 17 april
Efter en mycket gynnsam vinter där vi redan haft Österled och Hagby öppet under en längre tid så öppnar vi nu även upp Västerled. Passa på att boka dina tider för påsken redan nu. Vädret ser ut att bli bra!

Välkommen!

/Personalen