Företagsgolf och partnerskap på Österåker

Österåkers Golf har stor erfarenhet av att arrangera allt från det mindre företagseventet till världstävlingar. Vare sig ni är partner till klubben eller har ditt företagsevent hos oss, så ger vi allt för att ni ska bli helt nöjda.

Kort om Österåkers Golfklubb

Tom Lewis kollar in EM-pokalen tillsammans med den engelska lagledaren

Tom Lewis kollar in EM-pokalen tillsammans med den engelska lagledaren

Klubben grundades 1988 och har stått som värd för Ladies European Tour, European Challenge Tour, Lag-EM, Lag-SM, Telia Tour samt ett antal nationella tävlingar. Vi har samlat på oss en mycket stor erfarenhet och kunskap som kommer våra kunder, partners och medlemmar tillgodo. Österåker har 18+6 hål.

Vi anpassar oss efter era behov
Genom att vara Partner eller hålla ett evenemang på Österåkers Golfklubb så ger det företaget en möjlighet att bjuda med kunder och anställda att utnyttja anläggningen under 2013. Tillsammans så bygger vi ett upplägg som passar just era behov. Det kan vara ett företagsarrangemang och/eller spelmöjligheter för anställda och kunder eller exponering på vår fina anläggning.

Bred golferfarenhet
Vår VD Andreas Ljunggren har spelat professionell golf under många år runt om i världen. Det gör att vi har ett mycket bra erfarenhet och ett bra kontaktnät för olika golfarrangemang. Vi ser fram emot och är övertygade om att kunna erbjuda er en attraktiv lösning på Österåkers Golfklubb.

Lag-EM
Österåkers Golfklubb stod under 2010 värd för European Amateur Team Championship 2010 för herrar. Tävlingen är en av de äldsta och mest prestigefulla EM-tävlingar som arrangeras av EGA (European Golf Association). Vi är mycket stolta över att vi fick förtroendet. Tävlingen blev en succé där spelare som Victor Dubuisson, Tom Lewis, Tommy Fleetwood, David Lingmerth m fl var med och spelade och nu är de golfstjärnor med vinster på Euroupatoren och Ryder Cup-spel. Sverige blev silvermedaljörer efter förlust mot det Engelska laget i finalen. 

Österåker/Hagby – Årets Golfklubb 2011
Golfjournalisterna utsåg Österåkers GK med Hagby GK till Årets golfklubb. Det är den ambitiösa satsningen som en av landets viktigaste tävlingsarrangörer, senast med bl a lag-EM och satsningen på framtidens golfare, juniorer i alla åldrar, som gav oss den fina utmärkelsen.