Elit

Österåkers Golfklubb har följande elit- och utvecklingsgrupp

Österåkers damlag och herrlag spelar i div 1 i seriespelet. Österåker har under flera år haft stora framgångar i JSM för klubblag, där laget är blandat killar och tjejer.
Under året tränar vi både i grupp och individuellt. Vi har även läger på hemmaplan med olika teman.

Ansvarig för träningen är Peter Michols.

Några punkter från spelaravtalet

• Du ska vara en god förebild, ha ett bra beteende och föregår med gott exempel när det gäller golfvett, uppträdande och regelkunskap på hemmabanan och vid spel på andra klubbar
  • Du ska ikläda dig rollen som ”fadder” och ledare för klubbens yngre juniorer under minst totalt 10 timmar, exempelvis Sportscamp, ungdomsträning eller motsvarande (tider meddelas minst 2 månader innan)
  • Du spelar klubbmästerskapen (KM Herrar och Damer.) Om du är 21 år eller yngre spelar du Rickard S Johnson JMI
  • Elitgruppens träningar är obligatoriska

Österåkers Golfgymnasium

Österåkers Golfklubb har ett samarbete med Österåkers Golfgymnasium där Peter Michols är ansvarig.

Peter Michols
Pro/tränare