Richard S Johnson Junior Open by Titleist

Tävlingen spelas på Öster by Stenson som öppnade i augusti 2019. Banan ha en karaktär av amerikansk parkbana med inspiration av Le Nationale och TPC Sawgrass, tydligt definierade klipplinjer, gröna fairways, vit bunkersand och träpalissader. En bana med mycket "risk and reward".

Rickard S Johnson Junior Open by Titleist är en elittävling för juniorer, 2x18 hål scratch över två dagar den 23-24 juli.
Pojkar spelar från tee 5 och flickor spelar från tee 3, ingen cut och tävlingen ingår i JMI. Vid överanmälan tillämpas urval baserat på ranking. Max antal deltagare är 156, 106 pojkar och 50 flickor. Ej utnyttjad plats i en klass flyttas till den andra klassen. Rond 2 spelas efter seedning av rond 1. Caddie och avståndsmätare är tillåtet.

Fritt inspel får ske en gång innan tävlingen. Inspel bokas via telefon 08-540 851 90 och kan bokas from 13 juli (endast vardagar). Medföljande spelare betalar gäst till medlemspris, 800kr, detta pris gäller för en medföljande spelare.
För långväga gäster, 40 mils resväg enkel resa, har vi avsatt tid den 22 juli kl. 15.00-16.30. Bokas via telefon 08-540 851 90.
Boka i god tid då vi har högt tryck på banan.

Startavgiften är 700kr och i den ingår bollar på rangen, lunch i Players Lounge båda dagarna och väl tilltaget prisbord.
Vi ser gärna att anmälningsavgiften betalas direkt vid anmälan. Bland dem som anmält sig och betalat senast den 30/6 kommer vi att lotta ut 3 greenfeevouchers till Öster by Stenson i samband med prisutdelningen.

Avanmälan kan endast ske under anmälningstiden, ev. betald anmälningsavgift återbetalas.
Återbud efter att startlista publicerats kan endast ske till tävlingsledaren. Vid återbud utan giltigt skäl eller "no show" ska spelaren erlägga tävlingsavgiften och hemmaklubb kommer informeras.

Boende under tävlingen

Det finns två närliggande boenden i Åkersberga. Se erbjudande i filen nedan.

Best Western – The Public Hotel
Hemsidawww.publichotel.se

Le Mat B&B Åkersberga, Sthlm
Tel: 0736-990595
Hemsida: www.bergabeds.se

Har du frågor kan du kontakta kansliet, kansli@ostgk.se eller 08-540 851 65.
Eller Johanna Holmberg, johanna.holmberg@ostgk.se